Jump to content

Ψύξη 7900 GT

Kaf

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αποφάσισα να ψύξω καλύτερα την 7900 Gt γιατι και ανεβάζει αρκετά ακόμα κ σε idle (54-56 C) και ειδα πως αυτες οι κάρτες δέχονται καλές τιμές στα ρολόγια τους. Για cooler μετά απο μια μικρη αναζήτηση στο φορουμ κατέληξα (φυσικά :077:) στο ZALMAN VF900-CU (http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.912206). Είπα να πάρω και Ram Heatsinks και ανάμεσα σε χαλκό κ αλουμίνιο κατεληξα στο χαλκό: (http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.700464). Τώρα ξεκινάν οι ερωτήσεις:

1) στον πυρήνα τι πάστα να βάλω? Arctic silver ή Ceramique?

2) Αυτά τα Ram heatsinks ΠΩΣ στερεώνονται πάνω στην κάρτα?:D Χρειάζομαι καινούρια "κόλλα" ας πούμε? Κάτι σε Arctic Silver Thermal Adhesive μου φαίνεται να είναι αυτό που χρειάζομαι (ή όχι??).

:013: Μπέρδεμα :/

dellman πολύ μοσχάρι :D την βλέπω την sytrin και άλλο τόσο την thermaltake (που είναι φυσικά καλό) αλλά φοβάμαι λίγο για το βάρος τouς. Επίσης η τιμή της ΤΤ είναι λίγο ψηλά (51 ευρω) σε σχέση με την ζαλμαν (30 ευρώ). Όσο για την άλλη (συτριν) δεν τη βρήκα σε κανένα ελληνικό e-shop. Γμτ αυτό το cross flow fan πάντως είναι πειρασμός :)

παρε μια VF700-cu - VF900-cu και οπως ειναι κοτσαρισε την πανω στην καρτα.και να μην αλλαξεις θερμοαγωγιμες κλπ κλπ θα κανει πολυ καλη δουλεια.

Κι εγω με την VF700 την εχω

Με ανησυχεί το μέγεθος της VF900 πάντως. Κανένας που να έχει 7900 & VF900? Απο χώρο πως παν τα πράγματα?

Τελικά με Thermal Adhesive να κολλήσω ta heatsinks? Είναι η πρώτη κ μάλλον η μοναδική φορά που αναβαθμίζω ψύξη σε GPU κ αυτό γιατι τις μνήμες τις είδα να ψήνονται... Τα φώτα σας παρακαλώ ^^

Αμα έχουν τότε δεν ανησυχώ, είναι το μόνο εύκολο. Απλά δε μπορώ να το παίξω στην τυχη. Τελοσπάντων, με βλέπω να παραγγέλνω την vf900 και βλέπουμε αποτελέσματα. Αν και η sytrin μου γυάλισε αρκετά δεν έχω πιστωτική. Ε, για 2-3-4 βαθμούς κάτω δεν έγινε κ τπτ, έγινε?

[Άσχετο] giorgos th. ζηλεύω την ΧFX 7900GT Extreme Edition @ 600/900 :( εμείς εδώ παιδευόμαστε με τις asus κ εσύ παίζεις με το ΤΕΡΑΣ της XFX :p [/Άσχετο]

Η δικιά μου πάντως χωρις +βολτ κλπ με εναν επιτραπέζιο ανεμιστήρα να φυσάει (μην πάρει κ καμια φωτια) έφτασε χωρις artifacts τα 560/787 απο 450/660. Το πηγα κ 570/900 αλλά στο 3δμαρκ 2006 μου βγαλε artifacts κ δεν το ψαξα κ πολυ παραπάνω. Άντε να αναβαθμίσω την ψύξη να δουμε τι θα καταφέρουμε ^^

Σήμερα έβαλα κα ιστη δικιά μου 7900gt την Zalman 900cu,Θερμοκρασίες 8 βαθμούς κάτω se idle,με Gt legends και godfather ο=που πρόλαβα να δοκιμάσω δεν πέρασε τους 50 πρίν έπιανα 65-70....

Απο θόρυβο ησύχασα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.