Jump to content

Αγορά Thermaltake Hardcano 13 A2259

pokemon6401442169101

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θέλω να πάρω το συγκεκριμένο panel οπός λέει και ο τίτλος.. το πρόβλημα είναι ότι είναι σε μαύρο χρώμα και το κουτί μου είναι λευκό, και δεν θα ταιριάζει καθόλου.. υπάρχει το συγκεκριμένο σε λευκό χρώμα ? υπάρχει τρόπος να το βάψω ?

http://www.thermaltake.com/product/Accessory/DriveBay/a2259/a2259.asp

Γενικά αξίζει η αγορά ? Στο e-shop έχει 50Ε~

Το έχω το συγκεκριμένο panel εδώ και 6 μήνες περίπου. Δεν ξέρω τι ζητάς αλλά αυτά που λέει τα κάνει. Εμένα με βόλεψε. Να ξέρεις οτι για να δουλέψει το card reader θα χρειαστεί 2 θύρες usb και συνδέεται πάνω στην μητρική. Για όποια άλλη ερώτηση εδώ είμαι.

Το έχω το συγκεκριμένο panel εδώ και 6 μήνες περίπου. Δεν ξέρω τι ζητάς αλλά αυτά που λέει τα κάνει. Εμένα με βόλεψε. Να ξέρεις οτι για να δουλέψει το card reader θα χρειαστεί 2 θύρες usb και συνδέεται πάνω στην μητρική. Για όποια άλλη ερώτηση εδώ είμαι.

2 θύρες USB δεν εννοείς 1 υποδοχή με 9pin(που αντιστοιχεί σε 2 θύρες) πάνω στην motherboard ?

Το συγκεκριμένο (να και το έχεις) στην συσκευασία έχει λευκή πρόσοψη η όχι ?

Ναι αυτό ενοώ για τα usb.

Το δικό μου είναι μάυρο και νομίζω οτι το συγκεκριμένο δεν βγαίνει σε άλλο χρώμα. Αν ψάξεις υπάρχουν αρκετά παρόμοια σε άλλα χρώματα

Θέλω να πάρω το συγκεκριμένο panel οπός λέει και ο τίτλος.. το πρόβλημα είναι ότι είναι σε μαύρο χρώμα και το κουτί μου είναι λευκό, και δεν θα ταιριάζει καθόλου.. υπάρχει το συγκεκριμένο σε λευκό χρώμα ? υπάρχει τρόπος να το βάψω ?

http://www.thermaltake.com/product/Accessory/DriveBay/a2259/a2259.asp

Γενικά αξίζει η αγορά ? Στο e-shop έχει 50Ε~

Το να το βαψεις δεν ειναι προβλημα,αλλα για να το κανεις ομορφο πρεπει να βρεις ολα του τα σηματα(γραμματα,συμβολα κ.λ.π)σε μαυρο η καποιο αλλο χρωμα που να φαινεται ομορφο πανω στο λευκο,οποτε και δεν στο προτεινω αν δεν εχεις ξαναασχολιθει με το θεμα βαψιμο και ολα τα μπερδεματα του.Τωρα το αν ειναι χρησιμο το συγκεκριμενο εχει να κανει οπως σου εγραψε και ο φιλος πιο πανω με το τι θελεις απο αυτο.Αν θελεις να βλεπεις θερμοκρασιες και να ελενχεις τους ανεμιστηρες σου απο αυτο,θα πρεπει να βαλεις τους αισθητηρες που εχει πανω σε επεξεργαστη,καρτα γραφικων κ.λ.π για να σου δινει ολες τι πληροφοριες αυτο,και να συνδεσεις και ολους τους ανεμιστηρες του κουτιου σου πανω του.Αν εχεις το χρονο και την υπομονη να ασχοληθεις τοτε just do it!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.