varelasj Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24, 2006 Μιας και τελευταια εβαλα μια 6200 στο serveropc (δεν βρηκα φτηνοτερη ) περασα οπως ειναι αυτονοητο και τους αναλογους nvidia drivers... Ελα ομως που καθε φορα που κανεις δεξι κλικ σε καποιο video file σβηνει η οθονη και ανοιγει παλι. Αρχικα δεν εδωσα σημασια αλλα αργοτερα αρχισε να μου τι δινει και αρχισα να ψαχνω για λυση. Οποιος εχει το ιδιο προβλημα η λυση ειναι η εξης. Start->Run->regedit και ψαχτε για το κλειδι "PlayOnMyTV" θα το βρειτε καπως ετσι: -shellex -ContextMenuHandlers PlayOnMyTV Για να σιγουρευτειτε οτι βρηκατε το σωστο για δειτε διπλα την καταχωρηση {FFB699E0-306A-11d3-8BD1-00104B6F7516} στη default τιμη ακολουθιας χαρακτηρων (α ρε ελληνικα xp ). Απλα καντε delete το κλειδι που αναφερα παραπανω ("PlayOnMyTV") αυτο και τελος το σπαστικο αναβοσβημα .
maddoctor Αύγουστος 24, 2006 #2 Αύγουστος 24, 2006 Η κάρτα είναι στις default ρυθμίσεις?Μήπως είναι πολλά τα MHz της οθόνης σε σχέση με την κάρτα?
varelasj Αύγουστος 24, 2006 Author #3 Αύγουστος 24, 2006 Οχι ολα default ειναι. Το "προβλημα" αυτο ειναι θεμα driver μιας και καθως εψαχνα στο net ειδα και αρκετους αλλους να το εχουν με διαφορες nvidia καρτες.
alexkhr Αύγουστος 25, 2006 #4 Αύγουστος 25, 2006 Μιας και τελευταια εβαλα μια 6200 στο serveropc (δεν βρηκα φτηνοτερη ) περασα οπως ειναι αυτονοητο και τους αναλογους nvidia drivers... Ελα ομως που καθε φορα που κανεις δεξι κλικ σε καποιο video file σβηνει η οθονη και ανοιγει παλι. Αρχικα δεν εδωσα σημασια αλλα αργοτερα αρχισε να μου τι δινει και αρχισα να ψαχνω για λυση. Οποιος εχει το ιδιο προβλημα η λυση ειναι η εξης.Start->Run->regedit και ψαχτε για το κλειδι "PlayOnMyTV" θα το βρειτε καπως ετσι: -shellex -ContextMenuHandlers PlayOnMyTV Για να σιγουρευτειτε οτι βρηκατε το σωστο για δειτε διπλα την καταχωρηση {FFB699E0-306A-11d3-8BD1-00104B6F7516} στη default τιμη ακολουθιας χαρακτηρων (α ρε ελληνικα xp ). Απλα καντε delete το κλειδι που αναφερα παραπανω ("PlayOnMyTV") αυτο και τελος το σπαστικο αναβοσβημα . :041: :041: Φίλε είσαι θεός...εχώ αυτό το πρόβλημα πολλούς μήνες και δεν ήξερα τι να κάνω. Με έσωσες γιατί απο αυτό το άνοιξε σβήσε της οθόνης σε λίγο θα χάσω τα μάτια μου.
varelasj Αύγουστος 28, 2006 Author #5 Αύγουστος 28, 2006 :041: :041: Φίλε είσαι θεός...εχώ αυτό το πρόβλημα πολλούς μήνες και δεν ήξερα τι να κάνω. Με έσωσες γιατί απο αυτό το άνοιξε σβήσε της οθόνης σε λίγο θα χάσω τα μάτια μου. E μα ητανε απο τα πιο σπαστικα πραγματα... Οπως μου ειπε και ο φιλος ThorLite αυτο το κανει γιατι καθε φορα ψαχνει να δεις αν εχεις συνδεμενη τηλεοραση στην καρτα γραφικων οποτε και για αυτο κανει αυτο το αναβοσμημα. Διαγραφοντας ομως το κλειδη αυτο παει να το κανει καθε φορα που κανεις δεξι κλικ σε video file. Χαιρομαι που βοηθησα .
akamarinos1442169139 Σεπτέμβριος 1, 2006 #6 Σεπτέμβριος 1, 2006 thanx varelasj:023: θα ηταν καλη ιδεα να γινει sticky σιγουρα θα εχουν και αλλοι αυτο το προβλημα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.