Phant0m1442169125 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24, 2006 Μετά από πρόταση κάποιου παιδιού απο δω μέσα, παρείγειλλα το εν λόγω σύστημα υδρόψηξης από κατάστημα της Γερμανίας. Εδώ να τονίσω πώς αν κ το αρχικό set που παρέλαβα είχε πρόβλημα (δε λειτουργούσε η αντλία) μου έστειλαν άμεσα άλλη, χωρίς καμία επιβάρυνση, την οποία τοποθέτησα (πανευκολη η τοποθέτηση μέσα στο κουτί) και δούλευει κανονικά.Μετά από καιρό λειτουργίας λοιπόν μπορώ να πω, ότι έχω μείνει περισσότερο από ικανοποιημένος. Αν και οι 4 ανεμιστήρες προιδεάζουν εύκολα κάποιον για θόρυβο, εντούτοις το επίπεδο αυτού είναι ανεκτό. Επιπλέον μέσα από το σχετικό software η ταχύτητα ρυθμίζεται ανάλογα με τη θερμοκρασία. Έχω βάλει λοιπόν τον επεξεργαστή και τη κάρτα γραφικών πάνω (εχει κ 3ο μπλοκ για το chipset αλλά δεν το βαλα, λόγω της θέσης του στο mobo). Οι θερμοκρασίες λοιπόν δεν έχουν ξεπεράσει τους 33-34 βαθμούς, ενώ αν έχω αναμμένο το A/c του σπιτιού, η GPU ειναι μονίμως κάτω από τους 30, ενώ η CPU max 30!!!Δε ξέρω αν έχει έρθει και εδώ, αλλά όποιος θέλει αποτελεσματική υδρόψυξη, με εύκολη εγκατάσταση και επιδόσεις, του το προτείνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer1442169067 Αύγουστος 24, 2006 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2006 Τιμή ,φωτογραφίες, λεπτομέρειες ,links Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Αύγουστος 24, 2006 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2006 Αν μιλαμε για default καταστασεις τοτε οι θερμοκρασιες ειναι στα λογικα πλαισια που θα επρεπε να ειναι με νερο πιστευω. Με νερο στους α64 σε default δεν υπαρχει καμια τρομερη αυξηση της θερμοκρασιας απο idle σε load. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.