peterst Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2006 Ελπίζω να κολλάει αυτό εδώ.Έχω ένα επιτραπέζιο dvd TOSHIBA SD-260E που διαβάζει divx αλλά δε διαβάζει ελληνικούς υπότιτλους.Τι μπορώ να κάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The King Αύγουστος 22, 2006 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2006 Tην προσευχη σου τωρα πια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiana Αύγουστος 22, 2006 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2006 μια λύση είναι να ενσωματώσεις τους υποτίτλους στην ταινία, με re-enconding της ταινίας.....(virtual dub) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Αύγουστος 23, 2006 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2006 κοιταξε στο ελληνικο dvd stuff forum και εκει ισως να βρεις hacked firmware.Το 95% των desktop divx players ΔΕΝ διαβαζουν ελληνικους υποτιτλους με μαμισια fw.Δεν ειναι παραλογο αυτο που σου συμβαινει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoGi1442169074 Αύγουστος 23, 2006 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2006 Κι εγω ετσι την πατησα κι ειχα παρει ενα σετακι της LG. Οσο καιρο το ειχα μετετρεπα τους υποτιτλους σε greeklish (υπαρχει ενα online tool γι αυτο) και μετα τους εβαζα στο LG. Παντως ψαξε στο φορουμ του dvdstuff.gr, οπως ειπε κι ο vadergr, ισως να εχει βγει firmware (για το SD-250 παντως ξερω οτι δεν υπαρχει). Τωρα εχω παρει το Pioneer 585a και απλα... ησυχασα Link to comment Share on other sites More sharing options...
WAntilles Αύγουστος 23, 2006 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2006 http://board.softpedia.com/index.php?s=&showforum=24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.