Jump to content

X800XL Vs 6800gt

rayne

Recommended Posts

Πάρε 6800.Κατα την γνώμη μου δεν έχουν μεγάλη διαφορά οι κάρτες....

Απλά σου το λέω μιας και αργότερα μπορείς να κάνεις sli που πλέον υπάρχει στα παιχνίδια.....

Απο την αλλη υπάρχει μια πιθανότητα ν' ανοίγουν τα exta pipelines οπότε

η κάρτα γίνετε super και μετράει.Αυτά απο μένα ας πούνε και άλλοι τη γνώμη τους.

Μην ξεχασω ν'αναφέρω οτι θα έχεις pixel shaders 3.0 που δεν υπάρχουν

στη σειρα χ*00 της ati.

Στα ιδια ειναι.Η 6800gt εχει οσα pipelines εχει και η ultra δεν υπαρχει τιποτα να ανοιξει.Να παρεις οποια βρεις σε καλυτερη τιμη και οποια εχει μεγαλυτερη εγγυηση.

Πάρε 6800.Κατα την γνώμη μου δεν έχουν μεγάλη διαφορά οι κάρτες....

Απλά σου το λέω μιας και αργότερα μπορείς να κάνεις sli που πλέον υπάρχει στα παιχνίδια.....

Απο την αλλη υπάρχει μια πιθανότητα ν' ανοίγουν τα exta pipelines οπότε

η κάρτα γίνετε super και μετράει.Αυτά απο μένα ας πούνε και άλλοι τη γνώμη τους.

Μην ξεχασω ν'αναφέρω οτι θα έχεις pixel shaders 3.0 που δεν υπάρχουν

στη σειρα χ*00 της ati.

Για AGP λεει ο ανθρωπος, οποτε SLI δεν παιζει.

Mια ψηφος στην X800XL απο εμενα.

• 3 weeks later...

Μη το λές Γιωργο...

Παιξε πχ Splinter Cell με Χ800 και παιξτο και με 6800GT θα πάθεις πλάκα. Με τα χίλια 6800GT!!

[αυτά τα λέει ενας ΑΤi φαν]

συγκριση εδω

ειναι καλυτερη η χ800χλ αλλα της λειπει sm3 αν το ειχε θα την κρατουσα κανενα χρονο ακομη αλλα φετος θα την αλλαξω.

εγώ προτέινω 7800GS AGP, την θεωρώ οτι καλύτερο υπάρχει σε AGP αυτή την στιγμή, και PS3 και 256ΜΒ Ram και εύκολο overclocking.:038:

εγώ προτέινω 7800GS AGP, την θεωρώ οτι καλύτερο υπάρχει σε AGP αυτή την στιγμή, και PS3 και 256ΜΒ Ram και εύκολο overclocking.:038:

Ναι αλλα απο τιμη ειναι οτι να ναι η 7800gs!

τις αλλες μπορεις να της βρεις με πολυ λιγοτερα χρηματα!

και εχουν και οι δυο 256 μνημη και απο overclocking ειναι και οι δυο καρτες μια χαρα οποτε δεν τιθεται θεμα!

6800gt και απο μενα λοιπον!

εγω ειχα Χ800ΧL

πριν την παρω ειχα ψαξει αναλυτικα τα διαφορα reviews που εδειχναν οτι στα περισσοτερα παιχνιδια ηταν καλυτερη απο την 6800GT.

Ενταξει υπαρχουν και παιχνιδια τυπου Doom3 οπου οι nvidia καρτες γενικα εχουν πλεονεκτημα, αλλα και παλι με μικρες διαφορες, και εναι πολυ λιγοτερα σε αριθμο αυτα τα παιχνιδια.

Αν μαλιστα βαζεις και ΑΑ & ΑF η διαφορα ανεβαινει υπερ της ΑΤΙ

για το SM3 , σιγα τη διαφορα που θα δεις και θα καταλαβεις σε κανενα παιχνιδι...

Η δε 7800GS ειναι μαπα τελειως, ειδικα για τα λεφτα που ζηταει (300Ε)

εν τελει βεβαια ειναι και θεμα συνηθειας

Αν προτιμας τη μια εταιρεια απο την αλλη, δεν θα απογοητευτεις, και οι 2 καλες καρτες ειναι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.