Jump to content

Απο 6600GT (AGP) σε SLI

kracken_74

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα παίδες....

Κάνω μια σκέψη να αλλάξω mobo και να παρω κάτι με δίαυλο SLI. Έχω ήδη στην κατοχή μου μία Nvidia 6600GT 256DDR και θα ήθελα να με πληροφορήσετε τα εξής:

Υπάρχει κάποια αντίστοιχη κάρτα σε SLI και πόσο περίπου κοστίζει;

Συμφέρει εαν πάρω mobo που να υποστιρίζει 2 Sli και να αγοράσω 2 κάρτες SLI ποιο φτηνές από μια τύπου 6600GT;

Ελπιζω να έγινα κατανοητός.

Ευχαριστώ

Κατ'αρχήν SLI μπορείς να κάνεις μόνο με Pci-e κάρτες.

Δεύτερον γίνεται με 6600gt και άνω,επομένως κάτι φθηνότερο δε μπορείς ν'αγοράσεις.

Η γνώμη μου σε περίπτωση που κάνεις αναβάθμιση είναι είτε ν'αγοράσεις μια καλύτερη agp κάρτα,είτε να δώσεις κάτι παραπάνω αγοράζοντας μια μητρική(χωρίς απαραίτητα sli,αλλά με Pci-e slot) και κάρτα με καλύτερη μεταπωλητική αξία λόγω νεότερης τεχνολογίας.

κατα τη γνωμη μου το SLI δεν συμφερει καθολου απο οικονομικης αποψης.

Ειναι παντα καλυτερο να παρεις μια μονο καλη vga, παρα 2 μετριες σε sli.

χωρια ο κοπος, το ρευμα/τροφοδοτικο, διπλοι ανεμηστηρες κλπ κλπ

ετσι οπως ειναι, βασικα απευθυνεται σε αυτους τους πορωμενους που θα βαλουν 2 απο τις τοπ καρτες και θα ειναι καλυτεροι απο μια οποιαδηποτε μονή

Και εγώ το ίδιο θα έλεγα.. προσωπικά τώρα έχω μια ASrock 939 Dual Sata II με AGP και PCI-E..Τώρα έχω πάνω μια MSI 6800GT 256MB DDR3 AGP.

Έχω ακούσει ότι γίνεται και με software το SLI(χωρίς να είμαι 100% σίγουρος)

Τι σύστημα έχεις ? μπορεί να μην αξίζει καν η αλλαγή σε PCI-E και να αγοράσεις π.χ. μια 7800GS AGP η X1600 AGP και να είσαι ευχαριστημένος..

Πώς θα γίνει SLI σε AGP Motherboard? Αφού έχει μόνο μία υποδοχή AGP. Η δεύτερη κάρτα πού θα μπεί? σε PCI?

Πώς θα γίνει SLI σε AGP Motherboard? Αφού έχει μόνο μία υποδοχή AGP. Η δεύτερη κάρτα πού θα μπεί? σε PCI?

Ναι.. αν και δεν θα το ρισκάρω γιατί η αγορά μιας 2ης 6800 είναι αρκετά ακριβή (160-200Ε) καλύτερα μια 7950(που έχει onboard PCI-E bridge) η μια 7900GT PCI-E

To link για την mobo μου.

http://www.asrock.com/product/939Dual-SATA2.htm

@kracken_74 αν είσαι με Athlon 64 S939 η μητρική που έχω στο link θα σε καλύψει.. και θα κρατήσεις την 6600 που έχεις τώρα και μετά μπορείς να βάλεις ότι κάρτα γραφικών σε PCI-E θες. Ο ξάδελφος μου έχει μητρική με SLI και δεν την έχει αξιοποιήσει(τσάμπα λεφτά)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.