Jump to content

SONY SDM-HX95

Herc

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε
http://www.sony.gr/view/ShowProduct.action?product=SDM-HX95&site=odw_el_GR&pageType=Overview&category=Flatpanel+LCD Ειμαι ειδη κατοχος της SDM HS-73 και παω παλι σε SONY.Την εχει κανενας.Γνωμες.Εχω ακουσει καλα λογια και απο την HS-73 2.5 χρονια κανενα προβλημα εκτος απο δυο πιξελακια.

Τι εγγύηση δίνει? Λέει 3 χρόνια αλλά τι καλύπτει? 2 Καμμενα Pixel Που εχει η προηγουμενη δεν ειναι και λίγο.

Τι εγγύηση δίνει? Λέει 3 χρόνια αλλά τι καλύπτει? 2 Καμμενα Pixel Που εχει η προηγουμενη δεν ειναι και λίγο.
3 χρονια ειναι η εγγυηση,αλλα για καμμενα πιξελ δεν ξερω.Για 2 χρονια και 9 μηνες αδιακοπης λειτουργειας, μια χαρα νομιζω ειναι τα 2 πιξελακια και δεν φαινονται καθολου,παρα μονο σε τεστ με φουλ ασπρο.

Τελικα ειναι subpixel γιατι ειναι μονιμως κοκκινα.Αλλα,γιατι φιλε spc με παραπαμψες σε παραπονα για προιοντα sony.Ειμαι κατοχος προιοντων sony αρκετα χρονια και οσα μου βγαλανε βλαβες, ηταν μετα την παροδο 3-4 χρονων και λογω υπερβολικης χρησης.Υστερα, τη σχεση εχει να κανει το προιον και η αξια και ποιοτητα αυτου, με αυτον που το αντιπροσωπευει.Ολα τα service δεν ειναι ιδια και αυτο της θεσσαλιας ειναι πολυ καλο.Σιγουρα υπαρχουν αντιπροσωπειες που χαντακωνουν τα προιοντα τους και αυτο συμβαινει και με τον χωρο του αυτοκινητου,οπου καλες και αξιολογες μαρκες εχουν αθλιο after sales.Παντως δεν θα επαιρνα ενα υποδυεστερο προιον για το φοβο μην τυχων χαλασει και τι γινεται μετα. 2-3 χρονια θα αντεξει, μετα βλεπουμε.

Σωστη η σκεψη σου αλλα ειναι γεγονος οτι η sony που ξεραμε δεν ειναι ετσι και σημερα.Η ποιοτητα κατασκευης σε προιοντα οπως TV, RCD αυτοκινητου και mini-micro συστηματα ειναι χαλι μαυρο σε αξιοπιστια.Εκει που τα παει καλα ακομη (αξιοπιστια) ειναι σε καμερες και φωτο ισως και lcd για pc (γενικα οτι κατασκευαζεται στο εργοστασιο της στην ιαπωνια).Τελος αλιμονο μονο η Sony εχει καλα lcd δηλαδη τα Eizo, Philips, {Nec, Lg. (zero pixels)} ειναι υποδεεστερες??

Σωστη η σκεψη σου αλλα ειναι γεγονος οτι η sony που ξεραμε δεν ειναι ετσι και σημερα.Η ποιοτητα κατασκευης σε προιοντα οπως TV, RCD αυτοκινητου και mini-micro συστηματα ειναι χαλι μαυρο σε αξιοπιστια.Εκει που τα παει καλα ακομη (αξιοπιστια) ειναι σε καμερες και φωτο ισως και lcd για pc (γενικα οτι κατασκευαζεται στο εργοστασιο της στην ιαπωνια).Τελος αλιμονο μονο η Sony εχει καλα lcd δηλαδη τα Eizo, Philips, {Nec, Lg. (zero pixels)} ειναι υποδεεστερες??
Συμφωνω μαζι σου,αλλα καμια μεγαλη μαρκα δεν κατασκευαζει ολα τα προιοντα της στην χωρα καταγωγης της, θα ηταν αδυνατο να καλυψη ολη την παγκοσμια ζητηση η SONY απο το εργοστασια στην ιαπωνια, οπως και η PHILIPS πολυ λιγα κατασκευαζει στην ολλανδια.Μια SONY tv που εχω ειναι ισπανικη, ο ενισχυτης home cinema ειναι πολωνεζικος η ουγγρικος δεν θυμαμαι καλα, η tft κινεζικη,μια SUMSUNG tv ειναι πολωνεζικη.Ετσι και αλλιως τα εργοστασια πλεων ειναι αυτοματοποιημενα και λιγο ρολο παιζει αν το ρομποτ ειναι στην ουγκαντα η στην γερμανια,αλλα το ποιοτικα στανταρ που θετει η καθε εταιρεια.Ετσι πληροφοριακα το πιο συγχρονο εργοστασιο της TOYOTA δεν ειναι στην ιαπωνια αλλα στην τουρκια και παρεπιπτωντος το πιο αξιοπιστο.

Εγω θα σε ρωτήσω κάτι πιο ουσιαστικό. Αν παρεις την οθόνη και εχει 5 καμμενα pixel τι θα κάνεις? Δε λέω καλα προιντα βγάζει η Sony με πολύ καλή τεχνολογία και ανθεκτικά, αλλά και αυτά επειδή ειναι μηχανήματα υπάρχει ένα ποσοστο που παρουσιάζουν πρόβλημα. Αν τύχεις σε αυτό?

Εγω πχ όταν είχα την LG L1711S και είχε 1 καμμενο pixel (το οποιο με ενοχλουσε και το κοιτουσα επιμονα) η LG έστειλε στο χωρο μου νεα οθόνη και πήρε πίσω αυτή που είχε πρόβλημα χωρις να με ρωτήσει τίποτα και το πιο σημαντικό δεν έμεινα καθόλου χωρίς οθόνη.

Εγω θα σε ρωτήσω κάτι πιο ουσιαστικό. Αν παρεις την οθόνη και εχει 5 καμμενα pixel τι θα κάνεις?

Ποια 5;

Αν διαβάσετε το post μου (στο δικό σου θέμα), θα δείτε για 15 (τα οποία η Sony δεν ήθελε αρχικά να καλύψει με την εγγύηση)!

Ποια 5;

Αν διαβάσετε το post μου (στο δικό σου θέμα), θα δείτε για 15 (τα οποία η Sony δεν ήθελε αρχικά να καλύψει με την εγγύηση)!

Ναι το θυμαμαι πολύ καλά...

Ετσι και αλλιως τα εργοστασια πλεων ειναι αυτοματοποιημενα και λιγο ρολο παιζει αν το ρομποτ ειναι στην ουγκαντα η στην γερμανια,αλλα το ποιοτικα στανταρ που θετει η καθε εταιρεια.

To γνωριζω αυτο σχετικα με τις αυτοματοποιημενες κατασκευες.Ετσι και αλλιως λογω του επαγγελματος δεν εχω τετοια ταμπου σχετικα με την χωρα κατασκευης.Απλα ισως εντελως τυχαια αυτα ειναι τα μοναδικα προιοντα τα οποια ειχα σε λιγοτερη ποσοτητα παραπονα για βλαβες (αναφερομαι για sony).Για να δικαιολογησω και το γεγονος (σφαλμα μου που δεν το περιγραψα σωστα) οι καμερες και φωτο ειναι λιγοτερο ευαισθητα μηχανηματα απο μινι hifi, DVD players κτλ. Γιατι ομως τα mini της panasonic, philips, pioneer και kenwood εχουν 2 ετη εγγυηση και χαλανε πιο σπανια? Αρα δεν υποχωρουμε σε επιλογη, κερδιζουμε και σε αξιοπιστια και σε support.

Φιλικα παντα

Μαριος

• 1 month later...

Εχουμε καμια πληροφορια για την οθονη?Εχει overdrive?Κανει για παιχνιδια?Γιατι κατα τ'αλλα,φαινεται πολυ καλη.

Ειδα μια sony 19αρα στα multirama με παρομοια χαρακτηριστικα και τρελαθηκα,απιστευτη εικονα.

Στα ποσα καμενα πιξελ αλλαζει τις οθονες η Sony?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.