Jump to content

Τελος το R_i_P

mathewspirou

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μετα απο ενα R_i_P ειπα να γυρισω ξανα στην παρεα σας με τις εξεις ερωτησεις :038:

Λοιπον ...

Καταρχην σχετικα με o/c εχω ακουσει πως για να ειναι σταθερο το συστημα πρεπει ο διαιρετης να ειναι 1:1 (FSB:DRAM) αληθευει? αν ναι πως θα το καταφερω??

Θελω να κλοκαρω τιν Ραμ και την Καρτα Γραφικων μου ... τι χρειαζομαι .. πως θα το καταφερω....

Για Γερα o/c Intel ή AMD?....

Για Games ... Ιntel ή AMD?....

Αυτα προς το παρον

το o/c το θες λογω γουστων παιχνιδιων benching τι δεν μας λες για games θα ελεγα amd ενω για εγαρμογες intel οσο για το επιπεδο o/c οτι πλερωνεις παιρνεις αλλα γενικοτερα οι intel εχουν τα high scores σε MHz για το 1:1 πουλες σταθερο θα ειναι το μηχανημα σου ουτως η αλλως αν δεν περασεις τα ορια του καθε κοματιου σου.αν θα τα εβαζα σε μια σειρα απο αποψη σταθεροτητας θα ηταν

1 psu

2 mobo

3 ram

4 cpu

5 vga

και καπου μεταξυ 1 και 2 την σωστη ψυξη

Το θέμα μεταφέρθηκε εδώ γιατί αναφέρεσαι για αγορά συστήματος αν κατάλαβα καλά.

Intel και για τα 2 που ρώτησες..

Η αλήθεια είναι πως τις καλύτερες επιδόσεις στις δίνει το 1:1 στην Intel.

Για πώς θα καταφέρεις να κλοκάρεις όλα αυτά που θές καλό είναι να διαβάσεις λιγάκι κάποια θέματα περί Ocing και μετά να σου λύσουμε όποια απορία θές.

Ψαχνω να αγορασω CPU 2 Core Intel ... Αλλα Βρισκω στο e-shop μονο ΑMD 2 core (e-shop Εχω αγορασει ηδη πολλα πραγραματα απο εκει και το εμπιστευομαι) :( Αφου βρω CPU Θα παρω ολα τα αλλα και θα σας πω για o/c...

O core2 δεν έχει πολλές μέρες που κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά.Το eshop δεν έχω ακούσει να έχει φέρει κάποιο μοντέλο..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.