cmp Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16, 2006 Καλησπέρα... αποφάσισα να ασχοληθώ k εγώ με το overclocking...Το PC που έχω είναι:Mobo : P4 C800 Delux ASUSRAM : 512CPU : 2.60GHz Το pc πριν αλλάξω "ψυχτρα" δούλευε στους 38 βαθμούς θερμοκρασία CPU και 30-33 το mobo...Με την καινούρια "ψυχτρα" δουλεύει 27 βαθμούς CPU..όλα αυτά χωρίς overclockμε τα το overclocking και την νέο "ψυχτρα" η therm έφτασε τους 38 βαθμούς CPU 39-40 το mobo...Την CPU την πήγα στα 3.12GHz είναι πολύ σταθερό...out κολλάει ούτε tpt...Θερμοκρασία μου ανεβάζει μονο όταν ρυπαρό καμια ταινία...45 βαθμούς..Είναι καλές οι θερμοκρασίες αυτές...
varelasj Αύγουστος 16, 2006 #2 Αύγουστος 16, 2006 Θερμοκρασιες σε full load ειναι αποδεκτες 50-55 βαθμους max για να μην εχεις καποιο προβλημα ασταθειας περισσοτερο εφοσον κανεις oc. Αφου εισαι ακομα παρακατω τοσο το καλυτερο. PS: Καλωσηρθες στο φορουμ PS2: Ριξε κι ενα edit γιατι συμφωνα με τους κανονισμους του forum απαγορευονται τα greeklish
DennisK Αύγουστος 16, 2006 #3 Αύγουστος 16, 2006 κλασσικά οι asus δείχνουν καμια 10αριά βαθμούς λιγότερο. Κοίτανα δεις. Αν το πισι παιζει καλα μην σε απασχολουν οι θερμοκρασίες. Σε γενικές γραμμές αυτά.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.