Jump to content

Θερμοκρασία για Overclock

cmp

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα... αποφάσισα να ασχοληθώ k εγώ με το overclocking...Το PC που έχω είναι:

Mobo : P4 C800 Delux ASUS

RAM : 512

CPU : 2.60GHz

Το pc πριν αλλάξω "ψυχτρα" δούλευε στους 38 βαθμούς θερμοκρασία CPU και 30-33 το mobo...Με την καινούρια "ψυχτρα" δουλεύει 27 βαθμούς CPU..όλα αυτά χωρίς overclock

με τα το overclocking και την νέο "ψυχτρα" η therm έφτασε τους 38 βαθμούς CPU

39-40 το mobo...Την CPU την πήγα στα 3.12GHz είναι πολύ σταθερό...out κολλάει ούτε tpt...Θερμοκρασία μου ανεβάζει μονο όταν ρυπαρό καμια ταινία...45 βαθμούς..

Είναι καλές οι θερμοκρασίες αυτές...

Θερμοκρασιες σε full load ειναι αποδεκτες 50-55 βαθμους max για να μην εχεις καποιο προβλημα ασταθειας περισσοτερο εφοσον κανεις oc. Αφου εισαι ακομα παρακατω τοσο το καλυτερο.

PS: Καλωσηρθες στο φορουμ

PS2: Ριξε κι ενα edit γιατι συμφωνα με τους κανονισμους του forum απαγορευονται τα greeklish :)

κλασσικά οι asus δείχνουν καμια 10αριά βαθμούς λιγότερο. Κοίτανα δεις. Αν το πισι παιζει καλα μην σε απασχολουν οι θερμοκρασίες. Σε γενικές γραμμές αυτά.

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.