Jump to content

new mobo+cpu

rayne

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σας , ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια πολύ οικονομική λύση σε Mobo και CPU κατά προτίμηση AMD και το Mobo να είναι AGP κάθε βοήθεια-πληροφορία θα εκτιμηθεί !! :100:

Για τι δουλειά μιλάμε? Αν είναι απλά για γραφείο τότε μια φτηνή μητρική 754 με τον ανάλογο Sempron αρκεί. Για κάτι καλύτερο πας σε 939 single core A64 με την ανάλογη φτηνή μητρική πάντα.

διαφωνω για τα 754, αφου ιδια ή φτηνοτερα βρισκει κανεις 939 κανονικους Α64, ιδιως σε μεταχειρισμενα

αν παλι ειναι να παρει καινουργιο sempron, το ιδιο φτηνοι ειναι οι ΑΜ2 sempron με επισης φτηνες μητρικες, που ομως θα μπορει να αναβαθμισει cpu μετα

κατσε, αυτα που λες ειναι καινουργια? (γιατι σε σχεση με ΑΜ2 ειπα αν ειναι καινουργια και τα 2)

αν ειναι μεταχειρισμενα ή στοκ, εχει και 939 mobo με 35Ε,

και cpu κατι παραπανω αλλα ομως κανονικο Α64 και οχι sempron & single channel DDR

o επεξεργαστής καινούργιος η μητρική από στοκ

πόσο θα χάσει από το single channel ένας χρήστης για home and office use?

Δεν ειναι το αν θα καταλαβει διαφορα στο office, αλλα στο γιατι να μην παρει κατι το καλυτερο αν μιλαμε για ιδια λεφτα.

(Αλλιως και με ΑthlonXP και Ρ3 βολευεται :003: )

Παντως για καινουργια, το πλαισιο δεν εχει sempron 754 στη σελιδα του και το eshop τον 754 sempron 3100 το εχει 57,

στο ΑΜ2 ο 2800 εχει 40 και ο 3000 εχει 52

για μεταχειρισμενα, στο στοκαδικο του Πλαισιου εχει 939 μητρικες πολυ φτηνες. Νομιζω και με 20Ε ειχα δει.

και φτηνους μονοπυρηνους Α64 939 με εγγυηση ανετα βρισκει τωρα.

Αν στο συνολο του βγαινει 10-20Ε διαφορα, γιατι να παρει 754 sempron και οχι 939 A64 ?

Εγω θα συμφωνήσω με το sak και προσωπικα θα πηγαινα σε AM2 και μητρική με ενσωματωμενη vga σαν την ASROCK AM2NF4G-SATA2.

τεσπα, μπλεξιμο, αν δε δωσει πιο πολλες πληροφοριες για το τι θελει...

επειδη καπου λεει και για agp, μηπως εχει καμμια καλη και το θελει για φτηνο gaming?

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=26176060&Nav_Section_Id=&Catalog_Id=4&Product_Id=315449&Merchant_Id=1&sts_cid=3

και επεξεργαστη εναν Α64 !!Εγω με 91 ευρω πηρα πριν 3 μερες τον 3500+

συνολο 119 ευρω!!

νομιζω τα αξιζουν!!

η αγοραζεις και καποιο μεταχειρισμενο venice (3000-3200) s939 στα 60-70 ευρω η πας για ενα 3000 venice απο εδω

http://www.technixx.gr/deeplink.jsp?PROD=94098&ext=skroutz

ειναι στα 71 ευρω!!!και αλλα 28 η μητρικη(την εχω δοκιμασει και ειναι πολυ καλο κομματι,δουλευει απροβληματιστα και εχω πανω μια 9700 pro που τρεχει ακομα ολα τα παιχνιδια αλλα με παραχωρησεις)

Συνολο 99 ευρω!!

Αξιοπρεπες και σιγουρα αρκετα πιο δυνατο απο sempron!!

thx για τα reply's guys , λοιπόν έχω μία Ati 9800 pro γι αυτό το λόγο θέλω AGP για φθηνό Gaming όπως κάποιος προανέφερε , οι τωρινές onboard gfx με pci x δεν είναι καλύτερες από αυτήν που έχω ε?

Το πρόβλημα μου είναι δε ξέρω πιο mobo έχει agp και κάνει γι αυτούς τους επεξεργαστές αν γίνεται και πιο συγκεκριμένοι θα νε τέλεια :045:

για κάνα 100αρι Ευρο Both σκέφτομαι

Για να φτάσουν σε απόδοση την 9800 PRO τα onboard τσιπάκια πάντως δεν το συζητάμε έχουν πολύ δρόμο μπροστά τους ;)

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=26176060&Nav_Section_Id=&Catalog_Id=4&Product_Id=315449&Merchant_Id=1&sts_cid=3

και επεξεργαστη εναν Α64 !!Εγω με 91 ευρω πηρα πριν 3 μερες τον 3500+

συνολο 119 ευρω!!

νομιζω τα αξιζουν!!

η αγοραζεις και καποιο μεταχειρισμενο venice (3000-3200) s939 στα 60-70 ευρω η πας για ενα 3000 venice απο εδω

http://www.technixx.gr/deeplink.jsp?PROD=94098&ext=skroutz

ειναι στα 71 ευρω!!!και αλλα 28 η μητρικη(την εχω δοκιμασει και ειναι πολυ καλο κομματι,δουλευει απροβληματιστα και εχω πανω μια 9700 pro που τρεχει ακομα ολα τα παιχνιδια αλλα με παραχωρησεις)

Συνολο 99 ευρω!!

Αξιοπρεπες και σιγουρα αρκετα πιο δυνατο απο sempron!!

πολύ καλή πρόταση νομίζω!

edit : out of stock to cpu :108:

πολύ καλή πρόταση νομίζω!

edit : out of stock to cpu :108:

ψαξε εδώ

www.skroutz.gr

και γραψε στην αναζητηση

3000+ 939

ολο και καπου θα το βρεις.το ζητημα ειναι αν συμφερει πανω απο 70 ειναι πολλα!!

ψαξε και στο thread πωλησεις καπου ειχα δει εναν 3000 στα 60 ευρω και εναν 3200 στα 70 νομιζω!!!

αλλιως συμβιβαζεσαι με sempron s 754 και οχι ΑΜ2 γιατι αν πας για ΑΜ2 θα πρεπει να αγορασεις και μνημες :012:

και παει πολυ πολυ ακριβοτερα απο 100 ευρω!!

εαν δε βρεις παρε εναν 3500 στα 89-92 ευρω καινουριο!θα δωσεις καμια 15αρια ευρω παραπανω αλλα απο ισχυ θα εχεις και με το παραπανω για αυτη τη καρτα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.