george hmmy Αύγουστος 17, 2006 Author #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2006 Για να κλείσει η ιστορία, να πούμε και την κατάληξη... Με τα πολλά και κατόπιν δικών πιεστικών τηλεφωνημάτων στο "ακατανόμαστο" μου είπαν ότι η μητρική έχει πρόβλημα (έεεεεεεελα!!!) και θα αντικατασταθεί με την ίδια. Τα έβαλα όλα επάνω, raid, 7900gx2 κλπ κόλπα και πήγαν όλα κατευχήν....Τελικά μάλλον έπεσα σε μούφα κομμάτι από ότι φαίνεται. Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση και τις συμβουλές! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr_soronas1442169136 Αύγουστος 23, 2006 #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2006 προσωπικά θεωρώ τις Μασάει αν όχι τις πιό χάλια...από τις πιο χάλια μητρηκές που υπάρχουν...τουλάχιστον σε intel...σε amd έιχαμε βάλει πάρα πολλές με Α64 3000+ 939 και δεν κολώσανε πουθενά....:075: μπορεί και να έτυχε αλλά επεισής έχω και εγώ NF4 αυτό που έχω να πώ είναι πως η NVIDIA πάσχει από σωστούς drivers για το τσιπσετ...βέβαια οι βελτιώσεις είνια αισθητές με νέους οδηγούς αλλά θέλει προσοχή. τώρα από κεεί και πέρα πάμε στι θέμα του eshop ....μην ξεχνάμε πως κανείς δεν πιστώνει χρήματα ούτε για τον Θεό τον ίδιο....αλλά 4 μέρες να δούνε την μητρική????εκτός και αν έχουν τεράστιο όγκο εργασίας (αυγουστιάκα? ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ) και κάνουν περικοπές προσωπικού και έχουν 1 άτομο σε multitasking mode που κάνει τον πωλητο-σερβισο-διευθυντο-μανατζερο-λογιστή !:033: :033: :033: :033: :033: :033: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.