Darkus Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14, 2006 Εχω ηδη ξεκινησει ενα thread αλλου αλλα εδω ενδυκνειται περισσοτεροhttp://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=26183εβγαλα τη μπαταρια για 2 ωρες τιποτα!!!παλι τα ιδια!!αυτη ειναι η αρχικη οθονηprocessor amd athlon tm 3500+cpuid 000ggimplamplamemory testing ok 196 mb +64mb sharedmemory info single channel 64-bitide 0 master wd o skliros moyide0 slave noneide 1 master noneide 1 slave noneide 2 master noneide 2 slave noneide 3 master noneide 3 slave nonecmos checksum error - defaults loadedWarning!Now system is in safe modePlease re-setting cpu frequency in the cmos statusF1 to continue DEL BIOS setupπληκτρολογιο - ποντικι νεκρα!!δοκιμασα και αλλα 2 σετ τα ιδια!!αλλαξα σε αλλη θεση τη μνημη τα ιδιασυνδεω μονοπ σκληρο και 1 μνημη 256 πανωεαν συνδεσω οτιδηποτε αλλο πχ τα 2 οπτικα τα βρισκει(μονο το μαστερ αλλα δεν εχει και ιδιαιτερη σημασια)Τι παιζει?Μηπως τα χει παιξει η μπαταρια?Αν χρησιμοποιησω αλλη μπαταρια απο την παλια μου μητρικη θα δουλεψει η θα χω προβλημα?ειναι επικινδυνο?τι λετε ρε παιδια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Αύγουστος 14, 2006 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2006 Δοκιμασε κι αυτο που λες με την μπαταρια αν και μου φενεται λιγο κουλο καινουρια μητρικη και η μπαταρια που εχει να εχει τελειωσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkus Αύγουστος 14, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2006 Aν το δοκιμασω ειναι επικινδυνο?Δλδ ολα τα mobo τον ιδιο τυπο μπαταριας φορανε?Γιατι το ενα ειναι με nforce4 ενω το παλιο με nforce2 και ειναι και 3 χρονων mb!Παλι μαπα μητρικη ρε γμτο η μαπας ο συγγραφεας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
assasine Αύγουστος 14, 2006 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2006 Πάνω στην μπαταρία λέει την τάση της. Αν είναι ίδια και στις δύο δεν υπάρχει πρόβλημα, μπορείς να δοκιμάσεις άφοβα. Αλλιώς αγόρασε μία καινούρια.Τέτοιο πρόβλημα είχα αντιμετωπίσει σε παλιά μηχανήματα που είναι λογικό να έχει αδειάσει η μπαταρία. Εσύ μάλλον έπεσες σε χαλασμένη. Σου εύχομαι να είναι μόνο αυτό για να μην τρέχεις για αντικατάσταση μητρικής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkus Αύγουστος 14, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2006 Δυστυχως δε γραφει ταση πανω της!!Ρε παιδες μηπως εχει προβλημα και ασχολουμαι αδικα?Να ρωτησω !!!την αγορασα απο μαγαζι στη στουρναρα και οχι μεσω ιντερνετ!!Ειναι 3 ημερων!!Εχω το δικαιωμα να ζητησω τα λεφτα μου πισω εντος βδομαδας και να παω να παρω μια asus η να ψαξω για κανενα μεταχειρισμενο κομματι?ps2 + cmos νεκρα!!οτι και να κανω μου βγαζει το ιδιο παραπανω μηνυμα!!τι λετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axilleass Αύγουστος 15, 2006 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2006 Κανε και ενα τελευταίο.. Βγάλε το Mb απο το case και δοκιμασέ το επάνω σε ένα χαρτόνι.. επάνω στο κουτί της πχ, μηπως τυχον και βραχυκυκλώνει πουθενά. Αν και παλι κανει τα ίδια, η γνωμη μου ειναι να μην ασχοληθεις άλλο μαζί του, ουτε μπαταρίες, ουτε τίποτα. Τυλιξέ το ωραια-ωραια και πισω ! Δεν ειναι δουλεια σου να παιδευεσαι με Μβ τριων ημερών που ποτε δεν δουλεψε απο την αρχη ! Μην πεις οτι το παιδευεις 3 μερες το θεμα. Χθες την εβαλα, δεν δουλευει, σαν την εφερα. Και μια και δεν εμεινα ευχαριστημενος, δεν ξαναπερνω αυτη την μαρκα, θελω την ταδε... (απαντηση στο ερωτημα σου αν μπορεις να ζητησεις αντικατασταση με αλλη.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkus Αύγουστος 15, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2006 Μαλλον θα παει απο εκει που ηρθε η μητρικη!!κριμα γιατι εχει οσα ακριβως θελω.matx, ενσωματωμενη vga , 7,1 surround sound, 8 usb, firewire!!Δυστυχως δεν υπαρχει αλλη μητρικη σε αυτο το socket αυτη τη στιγμη που να τα χει ολα αυτα!Δοκιμασα πανω της αλλο τροφοδοτικο, αλλη μνημη μηπως και......Δεν ασχολουμαι αλλο.Ευχαριστω πολυ οσους απαντησανε!:002: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.