Jump to content

problem

Darkus

Recommended Posts

Εχω ηδη ξεκινησει ενα thread αλλου αλλα εδω ενδυκνειται περισσοτερο

http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=26183

εβγαλα τη μπαταρια για 2 ωρες τιποτα!!!παλι τα ιδια!!

αυτη ειναι η αρχικη οθονη

processor amd athlon tm 3500+

cpuid 000ggimplampla

memory testing ok 196 mb +64mb shared

memory info single channel 64-bit

ide 0 master wd o skliros moy

ide0 slave none

ide 1 master none

ide 1 slave none

ide 2 master none

ide 2 slave none

ide 3 master none

ide 3 slave none

cmos checksum error - defaults loaded

Warning!Now system is in safe mode

Please re-setting cpu frequency in the cmos status

F1 to continue DEL BIOS setup

πληκτρολογιο - ποντικι νεκρα!!δοκιμασα και αλλα 2 σετ τα ιδια!!

αλλαξα σε αλλη θεση τη μνημη τα ιδια

συνδεω μονοπ σκληρο και 1 μνημη 256 πανω

εαν συνδεσω οτιδηποτε αλλο πχ τα 2 οπτικα τα βρισκει(μονο το μαστερ αλλα δεν εχει και ιδιαιτερη σημασια)

Τι παιζει?

Μηπως τα χει παιξει η μπαταρια?

Αν χρησιμοποιησω αλλη μπαταρια απο την παλια μου μητρικη θα δουλεψει η θα χω προβλημα?ειναι επικινδυνο?

τι λετε ρε παιδια?

Aν το δοκιμασω ειναι επικινδυνο?Δλδ ολα τα mobo τον ιδιο τυπο μπαταριας φορανε?

Γιατι το ενα ειναι με nforce4 ενω το παλιο με nforce2 και ειναι και 3 χρονων mb!

Παλι μαπα μητρικη ρε γμτο η μαπας ο συγγραφεας?

Πάνω στην μπαταρία λέει την τάση της. Αν είναι ίδια και στις δύο δεν υπάρχει πρόβλημα, μπορείς να δοκιμάσεις άφοβα. Αλλιώς αγόρασε μία καινούρια.

Τέτοιο πρόβλημα είχα αντιμετωπίσει σε παλιά μηχανήματα που είναι λογικό να έχει αδειάσει η μπαταρία. Εσύ μάλλον έπεσες σε χαλασμένη. Σου εύχομαι να είναι μόνο αυτό για να μην τρέχεις για αντικατάσταση μητρικής.

Δυστυχως δε γραφει ταση πανω της!!Ρε παιδες μηπως εχει προβλημα και ασχολουμαι αδικα?

Να ρωτησω !!!την αγορασα απο μαγαζι στη στουρναρα και οχι μεσω ιντερνετ!!

Ειναι 3 ημερων!!Εχω το δικαιωμα να ζητησω τα λεφτα μου πισω εντος βδομαδας και να παω να παρω μια asus η να ψαξω για κανενα μεταχειρισμενο κομματι?

ps2 + cmos νεκρα!!

οτι και να κανω μου βγαζει το ιδιο παραπανω μηνυμα!!

τι λετε?

Κανε και ενα τελευταίο.. Βγάλε το Mb απο το case και δοκιμασέ το επάνω σε ένα χαρτόνι.. επάνω στο κουτί της πχ, μηπως τυχον και βραχυκυκλώνει πουθενά. Αν και παλι κανει τα ίδια, η γνωμη μου ειναι να μην ασχοληθεις άλλο μαζί του, ουτε μπαταρίες, ουτε τίποτα. Τυλιξέ το ωραια-ωραια και πισω ! Δεν ειναι δουλεια σου να παιδευεσαι με Μβ τριων ημερών που ποτε δεν δουλεψε απο την αρχη ! Μην πεις οτι το παιδευεις 3 μερες το θεμα. Χθες την εβαλα, δεν δουλευει, σαν την εφερα. Και μια και δεν εμεινα ευχαριστημενος, δεν ξαναπερνω αυτη την μαρκα, θελω την ταδε... (απαντηση στο ερωτημα σου αν μπορεις να ζητησεις αντικατασταση με αλλη.)

Μαλλον θα παει απο εκει που ηρθε η μητρικη!!κριμα γιατι εχει οσα ακριβως θελω.matx, ενσωματωμενη vga , 7,1 surround sound, 8 usb, firewire!!Δυστυχως δεν υπαρχει αλλη μητρικη σε αυτο το socket αυτη τη στιγμη που να τα χει ολα αυτα!

Δοκιμασα πανω της αλλο τροφοδοτικο, αλλη μνημη μηπως και......

Δεν ασχολουμαι αλλο.

Ευχαριστω πολυ οσους απαντησανε!:002:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.