Jump to content

Dfi Nf4 sli-dr EXPERT s.o.s

tester21

Recommended Posts

Tι τροφοδοτικο εχεις ? Το smartguardian σου δειχνει λιγοτερη ταση απο αυτη που εχεις βαλει στο bios για τις μνημες ? Αν και το software προσωπικα δεν το εμπιστευομαι και τοσο.

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

hiper type-r 580W !δεν ειναι οτι ειναι μονο το προγραμμα!δεν δουλευει σωστα το pc και ολα τα προβληματα ειναι καθαρα μνημης , λογο χαμηλης τασης!

Max async lat:7 Read Premble:5 Trc:12 Trfc:16 και δοκιμασε να χαλαρωσεις το CL αρχικα σε 2,5 και μετα σε 3. Α βαλε και tras:8

εδώ και 4 ώρες προασπαθω να κανω εξκατασταση windows και τρωω κατι μπλε οθόνες ολες δικιες μου.

τωρα πειραξα τισ ρυθμίσεις στισ μνήμες (από auto σε manual) και έδωσα και τάση 2,8

εχω τις CRUCIAL 1GB DDR400 KIT BALLISTIX BL2KIT6464Z402 2-2-2-6

ωραια έβαλα κατι kingston value 512 μετα κατι 256 και δεν μπουταρει καθολου και βαράει κιολας μπιπ μπιπ.

Dfi and kingston value not go με την καμία

καποιος αλλος χρειστης είπε οτι παιζουν

τεσπα τι αλλο λες να κανω; οι crusial δεν είναι καλές;

Ειναι λιγο λαχειο το να παιξουνε kingston σε dfi. Σε ενα φιλο του ειχανε παιξει αλλα παιζανε μον στα 200. Ουτε κατω ουτε πανω. Memtest δοκιμασες να κανεις ? Υπαρχει επιλογη στο bios.

Ειναι λιγο λαχειο το να παιξουνε kingston σε dfi. Σε ενα φιλο του ειχανε παιξει αλλα παιζανε μον στα 200. Ουτε κατω ουτε πανω. Memtest δοκιμασες να κανεις ? Υπαρχει επιλογη στο bios.

ξανα έβαλα τι crusial 2-2-2-6 θα το κοιταξω αυριο παω να την πέσω αν θέλεισ πεσ μου που ακριβωσ στο βιος είναι το τεστ

ευχαριστώ

Εγω με το που ρυθμισα τις μνημες με βαση γνωστο λινκ που μου δοθηκε στην αρχη του ποστ, ελυσα ολα μου τα προβληματα.Μαζι με ενα καλο τροφοδοτικο 8 πινο για cpu, πιστευω οτι η μητρικη μαμαει!!!!

Genie Bios Setting πας και ειναι η τελευταια επιλογη. Καντο enable μετα save and exit και θα ξεκινησει το memtest μετα. Μολις ξεκινησει πατα c 1 3 5 enter 0 ωστε να βαλεις να τρεχει το #5 τεστ που ειναι και πιο ζορυ.

Genie Bios Setting πας και ειναι η τελευταια επιλογη. Καντο enable μετα save and exit και θα ξεκινησει το memtest μετα. Μολις ξεκινησει πατα c 1 3 5 enter 0 ωστε να βαλεις να τρεχει το #5 τεστ που ειναι και πιο ζορυ.

εφαγα κατι κοκκινιλες τι κανω τωρα;:092:

εφαγα κατι κοκκινιλες τι κανω τωρα;:092:

Αυτες οι κοκκινιλες ειναι errors δοκιμασε ενα ενα τα stickakia που εχεις αλλα πρωτα ανεβασε λιγο την ταση μηπως παιρνεις errors για αυτο το λογο.

Αυτες οι κοκκινιλες ειναι errors δοκιμασε ενα ενα τα stickakia που εχεις αλλα πρωτα ανεβασε λιγο την ταση μηπως παιρνεις errors για αυτο το λογο.

κανω αυτο που μου είπες

ριξε καμια ιδεα για τα timing

προσπαθώ να βρω τη version του bios αλλά τίποταμ που είναι λογικά δεν επρεπε να το βλέπω στην εκκίνηση;

μήπως δεν φαινεται επειδη βγάζει την εικόνα του Dfilan party κ.τ.λ;

δεν βγάζω άκρη έχω βάλει το ένα ντιμάκι μέσα και κανω memtest

τραγουδάω πετρέλη κοκκινο και ξανακόκκινο

του βαζω manual timing τιποτα του έχω κάτσει τάση 2.8v

(τόσο λεει το μαγαζί που το αγόρασα στην περιγραφή του)

κατι παει καλύτερα αλλα ξανακόκκινα.

αν δεν του δώσω τάση κολάει το memtest λίγο πριν το τέλος 4 η στο τέλοσ του 5ου τεστ

α ωραία μολισ τέλιωσε αλλό ενα τεστ με μόνο 11264 error:094:

θα το :070:

τουλάχιστον τ΄ωρα πάει και στο 6 τεστ

εχει καμία σημασία πόσο γρήγορα περνάει το κάθε τεστ;

help me:006:

με 2-2-2-26-1Τ και 2,8V

τωρα έχω 340 errors κατι γίνεται ε;

με 2-2-2-6-1Τ και 2,92V και ναι επιτελους συνεχίζει χωρις κόκκινο στο 6 τεστ

Ισως εχεις micron τσιπακια στις μνημες. Δοκιμασε λιγο 2,5-3-3-8 και 3-2-2-8 να δεις τι συμπεριφορα θα εχουν.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.