Jump to content

Dfi Nf4 sli-dr EXPERT s.o.s

tester21

Recommended Posts

εγω βαζω μονο 2-3-3-6 1Τ και 2.7V(τα timings ειναι τα default)ΜΟΝΟ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ αν ειναι σωστο

Χρειαζεται καποια αλλη αλλαγη στις ρυθμισεις των ραμ?

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

ρε παιδια, υπαρχει ασυμβατοτητα μεταξυ της dfi και των καρτων ηχου της creative?Τοτε τι στο καλο τις πληρωσαμε τις creative τοσα λεφτα?

ρε παιδια, υπαρχει ασυμβατοτητα μεταξυ της dfi και των καρτων ηχου της creative?Τοτε τι στο καλο τις πληρωσαμε τις creative τοσα λεφτα?

Δεν είναι συγκεκριμένα με τις dfi,αλλά με το nforce4..

Eγω με sli-d και audigy2 δεν εχω καποιο προβλημα παντως...

Δηλαδή την έβγαλες και όλα πάνε ρολόι?

δεν υπηρχε προβλημα στη λειτουργια αλλα δεν μπορουσα να την κανω εγκατασταση!Εβγαζε προβληματα!θα ξαναδοκιμασω και θα σας πω!

Το προβλημα που εχω ειναι οτι δεν αλλαζει volt στις ραμ και δεν δουλευει σωστα το sli!υπαρχει καποια ρυθμιση για sli στο bios???

Ναι απο την στιγμη που την εβγαλα, ΜΑΛΛΟΝ και μεχρι τωρα, δεν μου εχει κολλησει.Ειμαι ακομη σε πειραματικο σταδιο με την dfi

Υπάρχει ασυμβατότητα όλων των καρτών ήχου PCI της Creative - είτε σε κάρτα είτε ενσωματωμένες - με οποιοδήποτε hardware.

Διότι ουδέποτε σεβάστηκε-τήρησε η Creative τα specs του PCI bus και όλες οι κάρτες της έχουν 100% PCI bus utilisation και ανύπαρκτο IRQ sharing.

Έτη φωτός μακριά από λύσεις ήχου PCI Creative. Μόνο κολλήματα, τριξίματα, μπλε οθόνες και Α-λειτουργικότητα θα έχετε.

Eγω με sli-d και audigy2 δεν εχω καποιο προβλημα παντως...

ΕΓΩ παντως εχω επανω την sblaster live 5.1 και δεν μου κανει απολυτως κανενα προβλημα ....:055:

μολις τωρα ειμαι ανετα με default vcore στα 10*240=2400Mhz και οι geil 1-1 στα 480Mhz full stable!!!

Βλεπω στη sig σου εχεις tccd. Μιας και πηρες και dfi μπορεις να τα παιξεις πολυ παραπανω ;). Εκτος κι αν εισαι ακομα στο testing του επεξεργαστη σου. Αντε και καλα κλοκια.

Εγώ που έχω επεξεργαστή και όχι μνήμες;;;

Λες να τα μοιράσουμε;;; :052:

Που να ψάχνω τώρα για bh-5...

1)Το sli γιατι δεν δουλευει?(εχει καπια ρυθμιση στο βιος)

λεει στο bios διπλα απο το pci express οτι x8 nc x8 x4

2)το ρευμα στις ραμ γιατι δεν αλλαζει ενω αλλαζω την επιλογη?

3)γιατι ορισμενες φορες μου δειχνει οτι εχω στις ραμ 4V??

Ναι αυτή είναι η ρύθμιση για να μοιραστεί στις 2 pci το x16.

Έχει και μία επιλογή SLI Aperture αλλά δεν ξέρω τι κάνει...

Δεν δοκιμάζεις και με το τελευταίο bios (04/06/2006);

Αν και με αυτό δεν καταφέρεις κάτι δοκίμασε και το 703 (modded).

ρε παιδια σημερα το πρωι ενω ημουν στο internet, πριν απο λιγο, κανει ενα τσαφ και σβηνει to pc, και ξανα μπουταρει μονο του.Ξερει κανεις τι ειναι αυτο?Μια φορα στις 3 μερες το εκανε.Θα τρελαθω!!!

Φίλε Tester21 να σε ρωτήσω κατι, αφου αλλαξες m/b εκανες format και ξαναπερασες τα windows? Αν οχι τοτε γιαυτο εχεις αυτα τα προβληματα. Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο. Τοσο καιρο με την Dfi nf4 Sli d και Audigy 2 και 1002 αλλα πανω και δεν ειχα προβλημα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.