Jump to content

Dfi Nf4 sli-dr EXPERT s.o.s

tester21

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Πουλησα σε ενα φιλο την asus και αγορασα απο το πλαισιο την expert.Το προβλημα μου ειναι οτι εχω που και που crash του υπολογιστη με ολα στα default!!!!.

Μαλλον φταινε τα usb δηλαδη το ποντικι της logitech, και το εξωτερικο usb dvd recorder.Μαλλον οταν δεν τα εχω συνδεδεμενα, και το mouse σε ps2 δεν εχω crashes.Ξερει κανεις την λυση στο προβλημα μου με τα usb?

Ευχαριστω!!!!!!!!

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Χμμ με expert δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο με τα usb και δεν εχω και λιγα πανω. Εισαι σιγουρος οτι φταιει αυτο ? Ο event viewer γραφει τιποτα? Επισης δοκιμασε κανα stress prime να δεις μηπως απο τα auto που εχει βαλει το mobo δεν ειναι και τοσο stable.

μολις τωρα ετρεχα prime95x2 για καμια ωρα, ολα στα default, και μολις παω να τραβηξω mail με το outlook express, κανει ενα τσαφ, και σβηνει η μητρικη!!!!!!

heeeeelllllppppp

αν επιτρεπεται τι τροφοδοτικο εχεις?

εχω το:

ENERMAX EG495AX-VE(W) 485W DUAL FAN NOISE TAKER

Η νέα σειρά Noisetaker της Enermax διακρίνεται για την κορυφαία απόδοση της και την αθόρυβη λειτουργία της και αποτελεί την ιδανική πρόταση για τα σύγχρονα συστήματα με τα ενεργοβόρα περιφερειακά. Ξεχωρίζει για την στοιβαρή ποιότητα κατασκευής της, την προσοχή στην λεπτομέρεια (SATA power connectors, wire sleeving, Dual Fan, δύο γραμμές/rails τροφοδοσίας +12V) και το πλήθος των τεχνολογιών που ενσωματώνει και οι οποίες εξασφαλίζουν ομαλή παροχή σε όλες τις συνθήκες λειτουργίας.

# Τύπος τροφοδοτικού: ΑΤΧ με ACTIVE PFC (PF >0,99 σε πλήρες φορτίο).

# Μέγιστη Ονομαστική Ισχύς:485W με τιμές 32Α στα +3.3V, 18A στα +12V (rail 1), 15A στα +12V (rail 2), 32A στα +5V, 0.8A στα -12V και 2.5A στα +5VSB

# Τάση Εισόδου: 230V AC.

# Πρόσθετα Χαρακτηριστικά: CE Approved. PFC (Power Factor Correction) με PF Value έως 0.99. SATA PSU connectors, 6 x 4 pin connectors. Ικανό σύστημα ψύξης με δύο ανεμιστήρες και ιδιαίτερα χαμηλό επίπεδο θορύβου, τεχνολογία smart fan (οι ανεμιστήρες λειτουργούν 2 λεπτά μετά το shutdown του μηχανήματος για ψύξη του τροφοδοτικού), χειροκίνητο (με περιστροφικό διακόπτη) και αυτόματο σύστημα ρύθμισης των στροφών των ανεμιστήρων, ring core για την αποφυγή διαρροής ηλεκτρομαγνητικών παλμών από το τροφοδοτικό προς τις άλλες συσκευές που είναι συνδεδεμένες στην ίδια πρίζα, κυκλώματα προστασίας OCP, UVP, OVP, OLP, OTP, SCP.

Enermax 465watt εχω στο pc που εχω την expert. Με 3 δισκους 2 drives και ενα light oc στον 165 9*235 γιατι θελουμε και ησυχια στο pc που δεν κλεινει ποτε. Αλλο bios δοκιμασες ?

Εβαλα το τελευταιο απο το site της dfi

4/6/2006

μολις τωρα εκανα uninstall τον gigabit lan της nvidia, και εβαλα να λειτουργει τον marvell.Μπορει να εφταιγε αυτος, καθως μολις πατησα outlook express -send and receive, το συστημα εσβησε!!!!!

Εγω της nvidia δουλευω παντως αν και ο marvell ειναι ετοιμος ανα πασα στιγμη μηπως χρειαστει...

ρε παιδια, απο την στιγμη που εβαλα marvell gigabit lan, και απομονωσα το nvidia gigabit lan, μεχρι τωρα, σταματησαν τα κολληματα!!!

μολις πηγα να βαλω το nero burning rom 7, και ενω εκανε εγκατασταση, κανει ενα τσαφ ρε παιδια, και σβηνει ο υπολογιστης.

Τα εχω χασει.Τι να κανω? Να επιστρεψω την μητρικη?

Πηρα και εγω την dfi!

1) στο 8-πινο του ρευματος βαζω μονο το 4-πινο και μενουν τεσσερις κενες?

2)εχει δυο κουμπακια απανω!τι κανουν αυτα?

3)Πιο bios να βαλω?

Πηρα και εγω την dfi!

1) στο 8-πινο του ρευματος βαζω μονο το 4-πινο και μενουν τεσσερις κενες?

2)εχει δυο κουμπακια απανω!τι κανουν αυτα?

3)Πιο bios να βαλω?

1) Βαλε μονο το 4πινο αφου δεν εχεις 8πινο - μικρο το κακο

2) Το ενα κανει reset και το αλλο power on

3) το τελευταιο απο το site της dfi <<4/6/2006 >>

5) read the manual :D

Παω να ανοιξω το pc και ακουγεται ενας ηχος ανα 2 sec. στα led ανιχνευσης ανοιγουν τα 3 πρωτα = cpu detected! τι σημαινει αυτο?

μολις ανοιγουν τα 3 αυτα λεντς , κολαει , και ακουγεται αυτη η σειρηνα!!

edit:Βοηθηστε λιγο...

Δοκιμασε clear cmos και αν δεν παιξει αυτο τοτε βγαλε το cpu και τοποθετησε το παλι... Τσεκαρε επισης και με ram τι παιζει.

εκανα update bios με αλλες ραμ και ξαναεβαλα τις corsair και χωρις να πειραξω τπτ απο τα bios μου βγαζει 2000 errors στο memtest

Αν τα timings στο bios τα εχεις auto δοκιμασε να τα βαλεις manual. Επισης αλλαξε θεση μεταξυ τους. Για να βγαζουν errors ισως εχεις κανει κι εσυ κατι λαθος στο bios...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.