Axilleass Αύγουστος 13, 2006 Author #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2006 Ανεβάζει στο chipset μέχρι 1,85Αχα !! Ευχαρίστω και πάλι για τα λινκς... Εβαλα το 1101 τελικά. Δοκιμές άυριο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axilleass Αύγουστος 13, 2006 Author #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2006 Υποτιθεται , γιατι δε δουλευει πουθενα . Ολοι οσοι το δοκιμασαν , δεν ειδαν τιποτα . Και εγω το ιδιο . Και σε αυτο το σημειο αρχιζουν να γεννιουνται ερωτηματα , να δημιουργουνται πλεκτανες & σκευωριες . Εμένα το AsusUpdate δεν μου το περναγε τα τίποτα ! Εβγαζε ένα μήνυμα οτι ειναι παλιοτερο απο αυτό που έιχα, και δεν ! Επρεπε μάλλον να το φλασάρω απο dos και δεν το έκανα, έβαλα το 1101. Κάθε εμποδιο σε καλό !! Παντως αυτά τα O/C profiles ειναι σπουδαίο πράμα ! Να βρώ αυτόν τον χριστιανό που τα σκέφτηκε να του ΄δωσω συγχαρητήρια !! Φλασάρεις το bios και μετά δεν κανεις σχεδόν τίποτα ! ειναι όλα εκει ! Εύγε τους ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Αύγουστος 13, 2006 #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2006 Aς είναι καλά το 965 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axilleass Αύγουστος 13, 2006 Author #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2006 Όντως.. απο εκει ξεκίνησε η υποθεση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Αύγουστος 26, 2006 #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2006 Μεγειά το νέο σου setup.Οι μνήμες του Αχιλλέα είναι Micron D9 ... αλλά όχι fat body.Στην Aopen μου,που τις είχα δοκιμάσει είχαν παίξει @243x1.66=403 MHZ Cas 4-3-4-4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axilleass Αύγουστος 28, 2006 Author #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2006 Μεγειά το νέο σου setup. Ευχαριστω Τάσο μας !! (περιμένω δικό σου ανάλογο ποστ συντομα ! ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.