sspyretos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11, 2006 παιδιά έχω έναν athlon xp 3000 πάνω σε μια μητρική gigabyte με μια παρα πολύ καλή ψύκτρα από την thermaltake και θέλω να τον ανεβάσω όσο περισσότερο μπορώ.θέλω συμβουλές για το πως μπορώ να το κάνω με ασφάλεια....ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Αύγουστος 11, 2006 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2006 Ποιά μητρική έχεις?Κοίταξε αυτό κι αν χρειαστείς βοήθεια εδώ είμαστε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hawk24 Νοέμβριος 17, 2006 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2006 Επειδή είναι ο τελευταίος της σειράς ΧP δεν ανεβαίνει.Ανέβασε το FSB και παλί βλέπουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
chosen21 Νοέμβριος 17, 2006 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2006 Επειδή είναι ο τελευταίος της σειράς ΧP δεν ανεβαίνει.Ανέβασε το FSB και παλί βλέπουμε:018: Ο τελευταίος της σειράς XP είναι ο 3200+.sspyretos δώσε μας περιγραφή του συστήματος σου, για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.