Jump to content

AMD FX ή Χ2

sspyretos

Recommended Posts

θέλω να αγοράσω έναν αρκετά καλο επεξεργαστή πάντα σε amd και δεν ξέρω ποιος είναι kaliteros.fx η ο διπύρηνος;

Ο καλυτερος οσον αφορα την αποδοση ειναι ο fx 62 και ακολουθει ο fx 60 .Μετα ακολουθει ο x2 5000+

Oσον αφορα ομως την αποδοση - τιμη μαλλον καλυτερη λυση ειναι ο χ2 4400+ ενω καλος ειναι και ο x2 4600+

Στο forum υπαρχει και τομεας αγοραπωλησιων δες αυτον

http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=26180

Με 200 ευρω και φουλ εγγυηση ειναι μια πολυ καλη λυση!!!

Χ2 δαγκωτο!!! Ολοι πανε σε multicore και εσυ θα δωσεις παραπανω για FX? Στο κατω κατω τα πλεονεκτηματα που σου δινει ο διπύρηνος ειναι πολυ περισσοτερα απο μια ελαχιστη διαφορα ταχυτητας του FX σε απαρχαιομενες εφαρμογες.

θέλω να αγοράσω έναν αρκετά καλο επεξεργαστή πάντα σε amd και δεν ξέρω ποιος είναι kaliteros.fx η ο διπύρηνος;

Το καλυτερος εχει να κανει καθαρα και μονο με το τι υπαρχει μεσα στην τσεπη σου.Αν τα ευρω δεν σε κολλανε,εχεις χρηματικη ανεση τοτε οι μακραν καλυτεροι amd επεξεργαστες ειναι οι fx.

Χ2 δαγκωτο!!! Ολοι πανε σε multicore και εσυ θα δωσεις παραπανω για FX? Στο κατω κατω τα πλεονεκτηματα που σου δινει ο διπύρηνος ειναι πολυ περισσοτερα απο μια ελαχιστη διαφορα ταχυτητας του FX σε απαρχαιομενες εφαρμογες.

Φιλε μου μονοπυρηνοι fx ειναι απο τον FX-57 και κατω:095: FX-60 και FX-62

ειναι διπυρηνοι:040:

http://www.tomshardware.com/2006/01/10/amd_athlon_fx_60_dual_core_assault/

απο χρηματικη αποψη μιλαω,οχι για τιποτε αλλο

Α..οκ διότι έχω την εντύπωση πως ο 62 για παράδειγμα (2.8Ghz + 2χ1024 cache) με μια υδροψυξούλα θα ανεβαίνει μέχρι τα 3.6-3.8 οπότε και θα γίνεται χαμος :007: απο θέμα επιδόσεων ..εσύ δεν τους έχεις o/c???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.