Jump to content

ΚΑΡΤΑ ΗΧΟΥ

koumparakia

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΚΑΡΤΑΣ ΗΧΟΥ ΜΕΧΡΙ 100Ε.ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΣΑ ΓΙΑ AUDIGY 2 ZS, AUDIGY 4, X-FI EXTREME MUSIC KAI TERRATEC KAI ΕΧΩ ΛΙΓΟ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ.

AMD Athlon 64 3800+ X2|ASUS A8N-E |2x512MB DDR 400 3-3-3-6 Kingston |WD 200GB 16MB Cache SATA II |ATI Radeon X800 GTO|CDRW Plextor Premium| DVDRW Plextor 716A|DVDROM Liteon|Tagan 2force 580Watt|Thermaltake Damier V5000A |SONY SDM-HS53 17'.

ΕΧΤΡΕΜΕ Χ-FI απο μενα,αν διαθετεις πανω απο 100ευρο

Αφού γράφει το παλικάρι μέχρι 100€...

Τί να σου πώ, φίλε μου... Εγώ με μιά Audigy 2 Player (την φτηνή) ήμουν κατευχαριστημένος. Τί ηχεία θές να οδηγήσεις; 2, 2.1, παραπάνω;

απο XFI τη πουλησα και εβαλα πανω την audigy 1...διαφορα δε καταλαβα , θελω να πω δεν ειπα ΩΧ αμαν τι ζηγμια παθαμε...εκτος απο οτι αν ανοιξω τερμα τα ηχεια ακουγεται ενα φυσημα απο αυτα που δεν ακουγοτανε απο την XFI. Αλλα τι να το κανω αυτο , αφου τερμα τα ηχεια δε τα εχω παιξει ποτε και ουτε σκοπευω αφου εαν το κανω θα με πεταξουν απο τη πολυκατοικια με τις; κλωτσιες , οποτε βολεψου με μια , κατα τη γνωμη μου καλυτερη , audigy 4 value

Ούτε στην απόδοση θα δεις διαφορά, ούτε στην ποιότητα. Ίσα ίσα που μπορεί να έχεις και διάφορα προβλήματα από τους "πανάθλιους" (κλεμμένο από Wan λολ) drivers που έχει η Creative.

Ένα όνομα έχει η Creative και το μοσχοπουλάει, ενώ τελικά τα προϊόντα της δεν αξίζουν ούτε το 1/10 αυτό που φαντάζεται ο υποψήφιος αγοραστής.

Συμβουλή μου είναι μην πάρεις κάρτα-ήχου. Τα on-board τσιπάκια είναι πλέον και αξιόπιστα και ποιοτικά.

Ούτε στην απόδοση θα δεις διαφορά, ούτε στην ποιότητα. Ίσα ίσα που μπορεί να έχεις και διάφορα προβλήματα από τους "πανάθλιους" (κλεμμένο από Wan λολ) drivers που έχει η Creative.

Ένα όνομα έχει η Creative και το μοσχοπουλάει, ενώ τελικά τα προϊόντα της δεν αξίζουν ούτε το 1/10 αυτό που φαντάζεται ο υποψήφιος αγοραστής.

Συμβουλή μου είναι μην πάρεις κάρτα-ήχου. Τα on-board τσιπάκια είναι πλέον και αξιόπιστα και ποιοτικά.

:041: :041: :041: :041:

Το ίδιο θα έλεγα και εγώ..

Αν θες ποιότητα πραγματική πάρε M-Audio Revolution 7.1, Αν θες MIDI IN/OUT για να συνδέσεις ένα μουσικό όργανο τότε πάρε Audiophile 24/96..

Audiophile 24/96 110E~

REV. 7.1 120E~

Υπερβαίνουν λίγο τα 100Ε αλλά αξίζει η διαφορά!

Συμφωνω στο θεμα ποιοτητας στις συνηθησμενες εφαρμογες πχ αναπαραγωγη mp3 games κτλ αλλα δεν ειναι μονο αυτος ο λογος που παινει καποιος μια καρτα ηχου.Οι on board καρτες καταναλωνουν πορους απο το συστημα μας ενω μερικες φορες πχ στο DVD playback εχουν θορυβο.Ενας λογος που πηρα καρτα ηχου αντι της on board πολυ παλαιοτερα ηταν αυτος.Απλα δεν ειναι αναγκη να παρουμε πανακριβη και πολλα υποσχομενη καρτα.Μια απλη 5.1 live κοστους 20 euro αρκει και ειναι πολυ καλυτερη απο οποιαδηποτε on board.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.