las_kar_is Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2005 4 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΞΑΝΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟΝ INTERNET EXPLORER1. ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΠΑΛΙΩΣΕΙ Η Τελευταία ουσιαστική ενημέρωση του Ιnternet Explorer πραγματοποιήθηκε το 2001. Κατά συνέπεια, το πρόγραμμα είναι φτωχότερο από τους υπόλοιπους σύγχρονους browsers. Προτιμήστε τον Opera (opera.com) ή τον Firefox (mozilla.com). Και οι δύο εφαρμογές περιλαμβάνουν δυνατότητα αναζήτησης στο Google, εμπλοκής των αναδυόμενων διαφημιστικών παραθύρων και RSS readers (εφαρμογές ανάγνωσης ειδήσεων), και μπορούν να δεχθούν bookmarks από τον ΙΕ.2. ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΧΩΡΟ Το ταυτόχρονο άνοιγμα δύο sites στον ΙΕ απαιτεί την ύπαρξη δυο διαφορετικών παραθύρων στην οθόνη. Τα προγράμματα που αναφέραμε παραπάνω χρησιμοποιούν το λεγόμενο tabbed browsing. Οι νέες σελίδες εμφανίζονται σαν καρτέλες του ίδιου παραθύρου, γεγονός που διευκολύνει τη μετάβαση από τη μια στην άλλη.3. ΔΕΧΕΤΑΙ ΣΥΧΝΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ Ο ΙΕ καταλαμβάνει ποσοστό 93% της παγκόσμιας αγοράς προγραμμάτων περιήγησης και, κατά συνέπεια αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο των ιών. Ακόμη και το Υπουργείο Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ συνέστησε πέρυσι τη χρήση διαφορετικών browsers. Ακολουθήστε τη συμβουλή κι επιλέξτε ένα νέο πρόγραμμα.4. ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ Εάν πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσετε τον ΙΕ, ενισχύστε τον με μια πρόσθετη εφαρμογή όπως η Maxthon, (maxthon.com). Τα εργαλεία αυτού του είδους δεν προστατεύουν από επιθέσεις τρίτων, αλλά προσφέρουν δυνατότητα tabbed browsing, καθώς και καλύτερα εργαλεία αναζήτησης...........................Πηγή: KATE ASHFORD (POPULAR SCIENCE).................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιανουάριος 28, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 Σωστα ολα τα παραπανω.... Απο τοτε που αλλαξα τον ΙΕ6 σε Firefox εχω βρει την υσηχια μου.... Το μονο που δεν εχω καταφερει ειναι να βλεπω τα ε-εμαιλ μου απο το msn μεσω του Firefox..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Ιανουάριος 28, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 Και γώ το ίδιο πρόβλημα με τον γιώργο έχω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 28, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 Why not? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιανουάριος 28, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 Μαλλον θα εννοουν απο το messenger οταν κανουν κλικ για νεα μυνηματα.το pop up ανοιγει σε explorer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Ιανουάριος 28, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 Aυτο που λέει ο ison.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suedehead Ιανουάριος 28, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 Firefox rulez by far:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 28, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από ison Μαλλον θα εννοουν απο το messenger οταν κανουν κλικ για νεα μυνηματα.το pop up ανοιγει σε explorer. Αααα.. αυτο???http://dallas.sark.com/SarkBlog/kcunningham/archive/2004/11/23/511.aspx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Battosai Ιανουάριος 28, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 Firefox κ εδώ. Και με όλα αυτά τα extensions είναι :jump: ΙΕ ήρθε η ώρα σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Ιανουάριος 28, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 ΦιρεφοΑρχική απάντηση από Suedehead Firefox rulez by far:) ΙΕ =πατατα Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 28, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 Εχω και εγω τον Firefox και απλα γ@μει. Τον ειχα δοκιμασει καποτε, αλλα δε μου αρεσε τοτε. Εδω και κανα 4μηνο ομως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιανουάριος 28, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Εχω και εγω τον Firefox και απλα γ@μει. Τον ειχα δοκιμασει καποτε, αλλα δε μου αρεσε τοτε. Εδω και κανα 4μηνο ομως... Ακριβως ειχα δοκιμασει την 0.8 αν θυμαμαι καλα και δεν μου αρεσε...τον εβαλα προχτες και πραγματικα απορο πως ζουσα με ie .....το tab browsing ειναι απλα κορυφη. Tip: σε οσους δεν το ξερουν με κλικ στην ροδελα πανω σε link στο ανοιγει σε ξεχωριστω tab.Με κλικ στην ροδελα πανω στο tab στο κλεινει.(απλα το πρωτο δεν το ειχα παρει χαμπαρι και το λεω σε οσους ΙΣΩΣ να μην το εχουν αντιληφθει και δουλευοθβ με δεξι κλικ----open new tab) Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιανουάριος 28, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 Δε μου αρεσε ο firefox απλουστατα γιατι οταν παταγα διακοπη πριν φορτωση μια σελιδα δεν εβγαζε την διευθυνση του λινκ που ειχα πατησει Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Ιανουάριος 29, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2005 Καλος ο firefox και εγω αυτον χρησιμοποιω απο τις beta του. Τρωει κατι κολήματα να ανοιξει html απο το pc, και με τα Ελληνικά σε Hotmail αλλα κατα τα άλλα μια χαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιανουάριος 29, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από jpavly [Χθες, στις 17:58] Αααα.. αυτο??? http://dallas.sark.com/SarkBlog/kcunningham/archive/2004/11/23/511.aspx Παιδες δεν μπορω να το κανω Download..... Αν το εχει κανενας τον παρακαλω πολυ...να το στειλει εδω : GeorgeVasil@hotmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιανουάριος 29, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2005 Παιδια το βρηκα.....και εδώ .... Μην ξεχασετε αυτο εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Ιανουάριος 29, 2005 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- Δε μου αρεσε ο firefox απλουστατα γιατι οταν παταγα διακοπη πριν φορτωση μια σελιδα δεν εβγαζε την διευθυνση του λινκ που ειχα πατησει Αυτό ξέρει κανείς πώς διορθώνεται?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzos Φεβρουάριος 3, 2005 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από $George Vasil$ [29-01-2005 09:49] Παιδια το βρηκα.....και εδώ .... Μην ξεχασετε αυτο εδώ Το messenger plus ειναι πιο καινουργιο απο το 7 που εχω εγω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Φεβρουάριος 5, 2005 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 το messenger plus απλώς βελτιώνει την λειτουργικότητα του messenger προσθέτωντας κάποιες καινούριες δυνατότητες σε αυτόν δεν είναι καινούρια έκδοση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.