beman Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2006 δεν καιγομαι αλλα μπαινω στο νετ με το firewall tvn windows...και επειδη ειναι λιγο επικυνδυνα βρειτε μου μια λυση σας παρακαλω...παω να κανω ξανα εγκατασταση το zone alarm pro και δεν με αφηνει επειδη το true vector ειναι ενεργο ..μου λεει να το τερματισω και μετα να κανω εγκατασταση..ναι αλλα πως ? δεν το βρισκω πουθενα στα ενεργα προγραμματα ?:068: Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Αύγουστος 9, 2006 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2006 Στα services είναι αυτό. Δεξί κλικ My Computer-->Manage-->Services and Applications-->Services. Link to comment Share on other sites More sharing options...
beman Αύγουστος 9, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2006 επειδη εχω ελληνικα windows...εψαξα στο διαχειρηση υπολογιστη..και μετα στο υπηρεσιες και εφαρμογες και μετα στο υπηρεσιες ...αλλα true vector δεν βρηκα...εκτος αν ειναι αλλου ?. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Αύγουστος 9, 2006 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2006 Εκεί το έχω δεί εγώ. Δεν ξέρω αν είναι κι αλλού.Κάποιος άλλος με Zonealarm ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGF Αύγουστος 9, 2006 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2006 Καταρχην γινεται να ειναι απεγκατεστημενο το zone alarm και το true vector να ειναι ανοιχτο? Πως γινεται αυτο. Θα πρεπει να εχει απεγκατασταθει και αυτο μαζι. Γι αυτο δεν το βρισκεις στα services. Παντος και εγω με zone alarm στα services ειναι το true vector με την ονομασια "TrueVector Internet Monitor". Link to comment Share on other sites More sharing options...
beman Αύγουστος 9, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2006 NGF ...την ιδια απορια εχω και εγω..........για αυτο ρωταω !!!!!!!το ειχα κανει αποεγκατασταση........και τωρα που παω να το βαλω ξανα μολις αρχιζει η εγκ. μου βγαζει αυτο μηνυμα λαθους...και δεν το βρισκω στην διαχειρηση ..εκει που φυσιολογικα επρεπε να ηταν ...........τι να κανω εχει κανεις καμια ιδεα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGF Αύγουστος 9, 2006 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2006 Για καθε ενδεχομενο δοκιμασε να το βαλεις και σε safe mode που δεν ανοιγουν αλλα προγραμματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
beman Αύγουστος 9, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2006 εμ θα το κανω και αυτο και για να δουμε ....προς το παρον το ψαχνω με regstry cleaner progr. κατεβασα μερικα και ψαχνω μηπως το εντοπισω...:068: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.