Jump to content

treu vector ? απο zone alarm...

beman

Recommended Posts

δεν καιγομαι αλλα μπαινω στο νετ με το firewall tvn windows...

και επειδη ειναι λιγο επικυνδυνα βρειτε μου μια λυση σας παρακαλω...

παω να κανω ξανα εγκατασταση το zone alarm pro και δεν με αφηνει επειδη το true vector ειναι ενεργο ..μου λεει να το τερματισω και μετα να κανω εγκατασταση..

ναι αλλα πως ? δεν το βρισκω πουθενα στα ενεργα προγραμματα ?:068:

επειδη εχω ελληνικα windows...

εψαξα στο διαχειρηση υπολογιστη..και μετα στο υπηρεσιες και εφαρμογες και μετα στο υπηρεσιες ...αλλα true vector δεν βρηκα...

εκτος αν ειναι αλλου ?.

Καταρχην γινεται να ειναι απεγκατεστημενο το zone alarm και το true vector να ειναι ανοιχτο? Πως γινεται αυτο. Θα πρεπει να εχει απεγκατασταθει και αυτο μαζι. Γι αυτο δεν το βρισκεις στα services. Παντος και εγω με zone alarm στα services ειναι το true vector με την ονομασια "TrueVector Internet Monitor".

NGF ...

την ιδια απορια εχω και εγω..........για αυτο ρωταω !!!!!!!

το ειχα κανει αποεγκατασταση........και τωρα που παω να το βαλω ξανα μολις αρχιζει η εγκ. μου βγαζει αυτο μηνυμα λαθους...και δεν το βρισκω στην διαχειρηση ..εκει που φυσιολογικα επρεπε να ηταν ...........

τι να κανω εχει κανεις καμια ιδεα ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.