Jump to content

Tv Tuner σε pcmcia ή usb2 ???

cxmgp

Recommended Posts

Eνδιαφερομαι να παρω ενα tv tuner, αλλα δεν εχω καταληξει εαν θα ειναι pcmcia ή usb2. Η επικοινωνια μεσω pcmcia είναι λογικά πιο γρήγορη απο usb2? και χρησιμοποιεί λιγότερο τον επεξεργαστή;;

Κανεις να βοηθήσει ;;; Γιαυτην τη καρτα ενδιαφερομαι, εχει εκδοση για usb2 και pcmcia. Με ενδιαφερει μονο η καλη ποιοτητα παρακολουθησης και εγγραφης. Αξιζει το pcmcia περισσοτερο απο το usb2 ?

USB2: http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=29&Nav_Section_Id=911&Catalog_Id=1&Product_Id=310272&Merchant_Id=1&sts_cid=3

PCMCIA: http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=29&Nav_Section_Id=911&Catalog_Id=1&Product_Id=310279&Merchant_Id=1&sts_cid=3

Στα λινκ που έδωσες γιατί δε βλέπω πουθενά usb? To πρώτο είναι PCI και το δεύτερο PCMCIA!

Εγώ πάντως έχω tv tuner με σύνδεση PCI!!! Πολλή καλή εικόνα και λήψη ραδιοφώνου!!! Τώρα για το δεύτερο δε μπορώ να σου πω με σιγουριά!

Θα σου έλεγα να πας σε usb2 ώστε αργότερα να μπορείς να τη βάλεις και σε κάποιο σταθερό μηχάνημα

Δεν με απασχολει ιδιαιτερα αυτο. Απλα ρωταω μηπως παρω pcmcia ,υπο την προυποθεση οτι το pcmcia τρεχει πιο γρηγορα απο το usb2. Ισχυει κατι τετοιο;;; μηπως ειναι καλυτερο για περιπτωσεις εγγραφης τηλεοπτικου σηματος ;;;

περισσότερο να σε απασχολεί η ποιότητα του tuner παρα το πρωτόκολο επικοινωνίας.

και εγω τασομαι υπερ του usb2 παντως.

Εννοειται αυτο, αλλωστε το ειπα οτι με ενδιαφερει μονο η ποιοτητα απο το πρωτο post. Πως θα διαλεξω καρτα αμα δεν αποφασισω αν θα ειναι usb2 ή pcmcia. Για την avermedia hybrid pcmcia τι εχεις να πεις ?

Ανάμεσα σε pcmcia και usb2 θα προτιμούσα το 2ο. Το cardbus είναι λίγο παλιό και το usb2 το υπερκαλύπτει. Άσε που οι pcmcia είναι εσώκλειστες και βράζουν στο lap μέσα (απο modem μέχρι lan). Όπως είπε και ο Πα-schumi, δεν είναι κακό να έχεις ένα tuner διαθέσιμο προς παν υπολογιστή με usb :)

Άσε που οι pcmcia είναι εσώκλειστες και βράζουν στο lap μέσα (απο modem μέχρι lan)

H avermedia hybrid+fm pcmcia χρειαζεται 1amper και ετσι λογικα δεν βραζει ο laptop. Σε usb2 ποια hybrid καρτα προτείνετε; Με ενδιαφερει να ειναι hybrid,fm,teletext καθως και να συνδεεται με video και να εχει πολυ καλες επιδοσεις στην ποιοτητα. (σιγουρα θα ηθελα να εχει καλυτερη ποιοτητα απο μια pci που ειχα την leadtek 2000 xp deluxe) . Σας ευχαριστω πολύ

αν παρω σε pcmcia σκεφτομαι την AVERMEDIA AVER TV FM PCMCIA HYBRID ANALOGUE TV & DVB-T CARDBUS

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.808036

εχω κολησει και δεν ξερω αμα ειναι συμβατη με το laptop μου (amilo m1451g με centrino m760, me 915pm chipset). Tο manual λεει I/O Interfaces 1 x Express Card 34/ Express Card 54. Μπαινει αυτη η pcmcia καρτα στο laptop?

Kαι κατι τελευταιο στο site της avermedia για αυτη την καρτα λεει : Important !

This requires PCMCIA slot that supplies 1A standard power output.

Δεν μπορω να βρω πουθενα αμα η θυρα του laptop μου το υποστηριζει

Ρε ****το δεν μπορω να βρω ολοκληρωμενη λυση hybrid σε usb2 σε λογικη τιμη.

Η TERRATEC CINERGY T2 USB DVB-T RETAIL εχει 108ευρω, αλλα ειναι μονο για ψηφιακα.

H HAUPPAUGE WINTV HVR-900 HYBRID USB 2.0 STICK DVB-T & ANALOGUE δεν εχει svideo κτλ.

Υπαρχει η MSI DIGI VOX A/D HYBRID USB 2.0 με 98ευρω, χωρις τηλεκοντρολ αλλα με εισοδους svideo ktl, αλλα ηχο mono! αλλα δεν ξερω ποσο καλη ειναι η msi στα tv tuners

Ολοκληρωμενη φαινεται η k world αλλα εχω ακουσει ασχημα, καθως ασχημα εχς ακουσει και για pinnacle.

Tι να παρω;;;;;;;; Ψαχνω μια για αμεση αγορα. Καμια βοηθεια ;;

εμενα το εξωτερικό tv tunel σε usb2 συνδέεται πάντως. αυτό που έχω φωτογραφία στο θεμα δεύτερο επειγον θεμα στην ενότητα ψηφιακή ζωή.

εντάξει γράφει τώρα, με mpeg αρκετά γρήγορα. απλώς δύσκολο να το καταλάβω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.