nicksoti1442169068 Αύγουστος 19, 2006 Author #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2006 Λοιπόν, για τις UCCC, τις Trascend του Πλαισίου:-Σε Νforce3 Chaintech, έχουν φτάσει 285 1Τ, 3-4-4-8-Στο Nforce4 4x Albatron 754, δηλ πάλι μονοκάναλο, σταθερά 280 3-4-4-8 2Τ, για 285 ήθελαν πολύ τάση, 2.8V, που μάλλον ήταν θέμα imc του Newcastle. Tο 1Τ δεν το πήγαινε η συγκεκριμένη μητρική, ούτε 230 δεν ανέβαινε. Στην Asus, με χαμηλό 9 ή 10 διαιρέτη φτάνουν τα 278-279 με λίγο ψάξιμο με χαλάρωμα read preample - async latency, 3-4-3-8 1T. Aκόμα και με 3-4-4 και 2Τ, δεν πάνε βήμα παραπάνω, οπότε υποψιάζομαι imc ή μητρική. Με 11 διαιρέτη, εως 270, αλλά μπορεί εκεί να τερματίζει και η cpu. Για σταθερά 24/7 μιλαω πάντα.Τώρα για τα bugs που λες, τα περισσότερα έχουν λυθεί με το τελευταίο bios. Απλά δεν θέλει όπως έγραψα, να κάνεις πολλές δραστικές αλλαγές μαζί, πχ multi και htt μαζί. Επίσης, με τις UCCC συγκεκριμένα, πρέπει να ρίχνεις το HTT multi στο 2x (400). Μάλιστα αν το αφήσεις στο auto, το κάνει μόνη της. Με μια jetram που δοκίμασα δεν το έκανε. Βέβαια, με overclock πχ 270 htt, έχεις 2x270=540, οπότε δεν νομίζω να κόβει σε επιδόσεις.Μέχρι βέβαια να τα πάρω χαμπάρι αυτά μου έσπασαν τα νεύρα, γι αυτό και άρχισα το thread. Τώρα όλα OK, και ο ήχος που έχει πάνω είναι κορυφή.Με 69 ευρώ που έχει πλέον είναι τσάμπα, τιμή Asrock-Jetway. Έχει κάμποσες στη Μεταμόρφωση που πέρασα σήμερα.Για σταθερότητα μέχρι στιγμής οκ, πέρα από τα κλασικά memtest86, prime κλπ, έχω παίξει και λίγο cod2 χωρίς προβλήματα, οι δίσκοι σε raid μια χαρά στον uli, το Q-fan μεγάλη ευκολία, παραπέρα δεν ξέρω, δεν το έχω δουλέψει πολύ το σύστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicksoti1442169068 Αύγουστος 22, 2006 Author #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2006 Λοιπόν, συνεχίζοντας, δοκίμασα το bios 404. Μου φαίνεται το πιο σταθερό από όλα. Κάποια ψιλοκλοληματάκια που είχα κάποιες φορές, στον win explorer, όταν εξερευνούσα τον 300άρη ide δίσκο, εξαφανίστηκαν.Και μια ερώτηση, διότι μου φαίνεται έχω μείνει λίγο πίσω:http://www.nvidia.com/content/geforce_gx2_sbios/us.asp?vendor=all&sortBy=chipset"Έπεσα" κατά τύχη στη λίστα, ψάχνοντας στο google. Σας κάνει κάτι εντύπωση; Αυτό δεν σημαίνει ότι υποστηρίζει και sli με 2 ξεχωριστές κάρτες; Και quad να υποθέσω; Κάτι είχε πάρει το μάτι μου παλιότερα για κάτι hacked drivers για uli και sli, αλλά δεν το περίμενα και επίσημα. H μήπως μπαρούφες λέει. Όχι πως, αλλά λέμε τώρα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Σεπτέμβριος 4, 2006 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2006 nicksoti, καθαρισε μερικα μηνυματα γιατι δεν μπορει να σου στειλει κανεις οσο ειναι γεματα Πηρα κι εγω τελικα μια Asus A8R32 MVP Deluxe απο multiramaΔυστυχως τωρα που πηγα να ξεκινησω το στησιμο, συνειδητοποιησα οτι δεν εχει μεσα το cd με τους drivers (παρα μονο ενα με WinDVD κλπ)ουτε και backpanel για το κουτι.Εσας backpanel ειχε κανονικα ή μηπως το τσιγκουνευονται επειδη ειναι σχεδον γεματο?Mε το cd που μου λειπει τι μπορω να κανω τωρα?Θα παω βεβαια να το ζητησω, αλλα λεω μηπως μεχρι τοτε βολευτω με drivers και προγραμματακι απο καπου.Δυστυχως στο Asus site δυσκολευομαι να τους βρωΜηπως μπορει να με βοηθησει καποιος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Σεπτέμβριος 4, 2006 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2006 Φυσικά και έχει back panel. Προφανώς ανοίξανε το κουτί και τα πήρανε.http://www.asus.com.tw/products.aspx?l1=3&l2=15&l3=268&model=1042&modelmenu=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Σεπτέμβριος 4, 2006 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2006 ευχαριστω. τελικα τους βρηκα τους drivers. παντως θα παω να ζητησω και το cd γιατι ειδα οτι χρησιμευει και σαν recovery κλπκαι το backpanel βεβαια.ΥΓ ΛΟΛ, τωρα βλεπω στην υπογραφη σου οτι εχουμε τελειως ολοιδιο setup !ενω και πριν ειχαμε παρομοιο με το K8T800 , αν και εγω παλι Asus ειχα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Σεπτέμβριος 5, 2006 #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 τωρα το συνειδητοποιησα,chipset drivers δεν εχει ? Δεν βρηκα τιποτα.τερμα τα κολπα του agp που εβαζες εκει κατι (inf, gart, και δε θυμαμαι τι αλλο) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Σεπτέμβριος 5, 2006 #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 ΥΓ ΛΟΛ, τωρα βλεπω στην υπογραφη σου οτι εχουμε τελειως ολοιδιο setup !ενω και πριν ειχαμε παρομοιο με το K8T800 , αν και εγω παλι Asus ειχα.Βίοι παράλληλοι φίλε μου. Πάντω την A8V την είχα κι εγώ για αρκετό καιρό.τωρα το συνειδητοποιησα,chipset drivers δεν εχει ? Δεν βρηκα τιποτα.τερμα τα κολπα του agp που εβαζες εκει κατι (inf, gart, και δε θυμαμαι τι αλλο) ?Κάτι drivers για το ULi μπορείς να βρεις στο site της nVidia. Τους κατέβασα αλλά πάει να βάλει μόνο drivers για τον SATA controller. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Σεπτέμβριος 5, 2006 #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 Nαι, αυτοι που εχει που λενε ULI , ειναι για το sataτο cd εχει μεσα drivers για το ΑΤΙ 3200 ? ή τα PCIe δεν εχουν drivers ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Σεπτέμβριος 5, 2006 #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 Το ATi δεν χρειάζεται drivers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokemon6401442169101 Σεπτέμβριος 5, 2006 #30 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 Ενα σου λέω: Pure Innovation.Αυτές τις έφερνε το μαγαζί που δουλεύω.. δεν ξέρω γιατί τις σταμάτησε αλλά τώρα από απλές με onboard VGA φέρνει Gigabyte.(κατά την γνώμη μου σωστή κίνηση)Το ATi δεν χρειάζεται drivers.Νομίζω υπάρχουν μαζί με τους Catalyst..Σχετικά με την ASUS.. νομίζω έχει ένας φίλος μου την ίδια(δεν θυμάμαι αν τελείωνε σε MVP η κάτι άλλο).. θα δω και θα σας πω.. αν και δεν είχε κάποιο πρόβλημα με Default ρυθμίσεις και με 2χ Χ1600 πάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Σεπτέμβριος 5, 2006 #31 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 αλλά τώρα από απλές με onboard VGA Sorry do you know what ειναι η Pure Innovation? Χωρις να θελω να αντιπαρατεθω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s1442169157 Μάρτιος 11, 2007 #32 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2007 Παιδιά μόλις αγόρασα την ASUS a8r32mvp dlx και με ψιλοπαιδεύει κι εμένα στο O/c. Απο BIOS εχω την εκδοση 0201. Με ποια εκδοση να αναβαθμισω; Με 311, 404, 502 ή 602?Παρακαλώ τα φώτα σας...edit : Τελικά έβαλα την 0602 και φαίνεται αρκετά αναβαθμισμένο το BIOS και με λιγότερα τερτίπια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Μάρτιος 12, 2007 #33 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2007 Θα σου πρότεινα να διαβάσεις επίσης και αυτό το thread -> http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=598&page=4 για τις δικές μου εμπειρίες με την εν λόγω μητρική και ρυθμίσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.