apotsi Αύγουστος 10, 2006 #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2006 Μιά χαρά είναι. Την είχα και εγώ για κάμποσο καιρό. Είναι η -G ή η σκέτη; Και ποιά revision, γιατί υπάρχουν τέσσερις νομίζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FABARMBOY Αύγουστος 10, 2006 Author #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2006 Λοιπον ηταν η απλη!Οποτε και την ακυρωσα δεν την πηρα γιατι ηταν μεταχειρισμενη,αλλα αγορασα καινουργια την ASROCK η οποια εχει και lan επανω η αλλη δεν ειχε!Μολις παρω το pc θα σας πω και ποιο μοντελο ειναι ετσι για να μου πειτε εντυπωσεις,παντως οσοι εχουν socket 478(σαν εμενα)και παθουν βλαβη στην μητρικη μετα τρεχα γυρευε εδω σε λιγο κοντευουν να χαθουν και οι μητρικες με socket 775. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FABARMBOY Αύγουστος 10, 2006 Author #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2006 Λοιπον η νεα μητρικη που εβαλα ειναι η ASROCK P4i65G!Λοιπον ακουω ποια η γνωμη σας?Μουφα καρτα ε??Παιδες δεν μπορουσα να βρω τιποτα καλυτερο σε καινουργιο στην αγορα ολα εξαντλημενα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Αύγουστος 10, 2006 #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2006 Και αυτή τη δούλεψα και μάλιστα πρίν λίγες μέρες. Μιά χαρά motherboard είναι. Γιατί την πήρες με ενσωματομένη VGA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FABARMBOY Αύγουστος 10, 2006 Author #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2006 Δεν ηταν επιλογη μου!Δεν λες καλα που βρηκα και αυτη αφου οπου επαιρνα τηλεφωνο ετρωγα πορτα δεν ειχε κανεις για 478 και την βρηκα στο μαγαζακι της γειτονιας καινουργια απουλητη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr_soronas1442169136 Αύγουστος 11, 2006 #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2006 Mπα δεν παιζει,εχουν περασει 3,5 χρονια καλα θα ηταν ομως!Αλλο τι μπορω να κανω?Σύμφωνα πάντα με το νόμο του Μέρφυ (και την προφητεία) ένα προιόν θα χαλάσει αμέσως μια μέρα μετά την λήξη της εγγύησης........άρα εσύ είσαι τυχερός που σου δούλεψε παραπάνω ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FABARMBOY Αύγουστος 11, 2006 Author #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2006 Ναι αλλα ο νομος του fabarmboy λεει οτι εγω συγκεκριμενα δεν πρεπει να πειραζω τιποτα και μολις που το πειραξα το εστειλα αδιαβαστο στο παταρι ως ενθυμιο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.