Jump to content

Αγορα 19" TFT (εως 400ε)

Warlord

Recommended Posts

παιδες μετα απο 6-7 χρονια με crt τη δευτερα κατεβαινω επιτελους στουρναρη να χτυπησω 19αρα tft οθονουλα.δινω μεχρι 400ευρω κ ψαχνω απο 4ms κ κατω response time.θα χρησιμοποιηθει(στα ιδια ποσοστα) για games,movies,internet.εχω καταληξει στις εξης:

1)Viewsonic VX922 (650:1 , 250cd/m2 , 2ms - τουλαχιστον οσων αφορα τα specs υστερει απτις υπολοιπες...Αλλα...ειναι viewsonic..)

2)Samsung SM940BF (700:1 , 300cd/m2 , 2ms)

3)Samsung SM960BF (700:1 , 300cd/m2 , 4ms - μονο στα ms ειναι δλδ η διαφορα με τη προηγουμενη ή εχει καπως καλυτερη ποιοτητα απεικονισης μιας κ σχεδον παντα οι οθονες με μεγαλυτερα response times εχουν καλυτερα χρωματα κλπ?)

4)LG L1970HR (2000:1 contrast!!!! , 300cd/m2 , 2ms - αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν υπαρχει στο ellada - η L1970H-BF σαν εναλλακτικη πως ειναι?τα 8ms ομως θα μου πειτε ειναι πολλα...)

Ποια θα μου προτεινατε?εχει στη κατοχη του, ή απλα εχει δει απο κοντα καποιος καποια απο αυτες να μου πει εντυπωσεις?

ευχαριστω ;)

αρκετα..βεβαια λογω του οτι μια ζωη crt ειχα, στην αρχη μουταν καπως δυσκολο να συνηθησω την τφτ κ καπου ειχα ψιλοαπογοητευτει...τωρα ομως που τη συνηθησα μπορω να πω πως ειαμι ερωτευμενος μαζι της κ ειμαι ευχαριστημενος για την επιλογη μου κ πως με τπτ δε θα ξαναγυριζα σε crt.. τελεια απεικονιση/χρωματα/αντιθεση...PVA panel ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.