Jump to content

Καψημο γ***τα!!!!!

zoikarios

Recommended Posts

Ακουτε να δειτε τι επαθα!!!Πηρα με το καλο τον Χ2 4200+

τον κουμπωνω στο ΜΒ ανοιγω ολα ωραια και καλα!Κανω format παρα πολυ γρηγορα παιρναω drivers και με το που εκανα επανεκινηση και παω να κανω login το μηχανημα σβηνει!Αμεσως ψιλιαστικα το τροφοδοτικο αλλα αυτο 550w δουλευε αψογα!Διακοπη ρευματος δεν εγινε.Σημειωτεον οτι το μηχανημα μετα απο 4-5 προσπαθειες αναβοσβηνε για περιπου 1sec.Ετσι επεστρεψα την μητρικη πισω αλλα φοβαμαι μηπως καηκε ο επεξεργαστης.Ειναι δυνατον να γινει?Τωρα εχω το παλιο μου μηχανημα και δουλευει αψογα χωρις κανενα προβλημα

CPU:AMD AthlonXP 3200+

M/B:Gigabyte GA-7N400PRO2 rev1

RAM:1GB Twinmos CL2.5 DDR 400Mhz

HDD:120 GB W.D

VGA:Ge-Force4Ti 4200 8x O/c 25%

Case:Midi tower 6A19 Black

PSU:TG900-U95

Φιλε μου τα υποσηστηματα δεν καιγονται πλεον ετσι απλα.Αν θες να σε βοηθησουμε κανε μια λεπτομερη περιγραφη της συνθεσης σου (τι mobo εχεις,μνημες,καρτα γραφικων,κτλ).Ασχετο αλλα την μητρικη γιατι την πηγες για rma?Εισαι σιγουρος οτι αυτη σου προκαλεσε το προβλημα?

• 2 weeks later...

Το μπιπ κανονικα το ακουγα.Ακομα την ψυκτρα την ειχα κουμπωσει καλα.Επισης απο θερμοκρασιες ημουν καλα 32-38 βαθμους.Δεν ειχα κανενα προβλημα μεχρι να δημιουργηθει το προβλημα.Τα εψαξα ολα και δσεν βρηκα λυση.Μηπως το Gatewatch μου δημιουργει προβλημα?Το εχω 1 χρονο και δεν εχω προβλημα.:( :( :( :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.