Martian Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2006 Καλημερα σαςΕιχα γραψωει σε αλλο τμημα ενα μηνυμα για υψηλες θερμοκρασιες και τωρα βασικα θα ηθελα να μαθω πια ανεμηστιρακια θα ηταν καλυτερα να αγορασω ετσι ωστε να βελιτωσω την ροη του αερα μεσα στο ουτι αλλα και να μην τρελαθω στην φασαρια.Εχω ενα κουτι Thermaltake Xaser3 τοι οποιο ερχοταν με 7 μαμισιους ανεμηστιρες. βεβαια τους εβγαλα ολους γιατι κανανε τρελη φασαρια. Να σημειωσω πως οι ανεμιστιρες ειναι 90αριδεςαπλα αυτη τη στιγμη με Thermaright xp120 και ενα ν120αρι εχω αρκερτα υωηλες θερμοκρασιες και οπως φενετε ειναι λογο κακιστης ροπης αερακαμια ιδεα??
Greek Αύγουστος 4, 2006 #2 Αύγουστος 4, 2006 Δεν χρειάζεται να βάλεις όλους τους ανεμηστήρες... Απλά βάλε ένα χαμηλά και μπροστά να φέρνει αέρα μέσα και ένα πίσω να τον βγάζει εξω.... Θα είσαι μια χαρά και απο ροή και απο θερμοκρασία...
Martian Αύγουστος 4, 2006 Author #3 Αύγουστος 4, 2006 Δεν χρειάζεται να βάλεις όλους τους ανεμηστήρες... Απλά βάλε ένα χαμηλά και μπροστά να φέρνει αέρα μέσα και ένα πίσω να τον βγάζει εξω.... Θα είσαι μια χαρά και απο ροή και απο θερμοκρασία...Γεια χαρα Greekναι δεν υπηρχε περιπτωση να τους βαλω ολους βασικα...τουλαχιστο αυτους που εδινε η εταιρεια μαζι με το κουτι!!απλα θα ηθελα να μαθω για το συγκεκριμενο μεγεθος ανεμηστιρων εαν μπορει καπιος να μου προτινει καπιοον που να μην κανει και πολυ θορυβο
c_cobhc Αύγουστος 18, 2006 #4 Αύγουστος 18, 2006 γεια χαρα φιλε..εχω το ιδιο κουτι και εγω και το πρωτο πραγμα που εκανα ηταν να βγαλω ολους τους ανεμιστηρες απο μεσα..τρελος θορυβος..εβγαλα και το πλαινο plexi και τοποθετησα μια σιτουλα μαυρη..το κουτι εδειξε πιο ομορφο!οσο για ανεμηστηρες εναν μπροστα να βαζει και εναν πισω να βγαζει και ειναι ολα κομπλε!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.