Jump to content

P4 Northwood, Prescott ή Extreme 478 ?

WoW

Recommended Posts

Eπειδη το socket 478 τραβαει ακομη, σκεφτομαι για μια τελευταια τονωτικη ενεση με 3,4GHz FSB 800. To ερωτημα ειναι η cache 500kb, 1Mb ή 2Mb. Aξιζει λοιπον τα παραπανω €πουλα να παρει κανεις P4 Extreme, αμα δεν ενδιαφερεται για το κοστος ή με ενα Northwood κανουμε την δουλεια ??? :021:

Συγνώμη.,,για να καταλάβω...θα δώσεις λεφτά για να αγοράσεις NW??( o οποιός έχει 512 cache) .ΜΟυ φαίνεται λίγο κάπως.. Σκέψου οτι ο Default NW που έχω (2,8) υπολογίζει SuperPi ( 1Μ) στα 52 δευτερα(ΛΟΟΟΛ) ..στα 3,4 υπολογίζει στα 43..και για να δώ 40 δευτερόλεπτα θα πρέπει να κάνω τάμα στην Τίνο.. ο Prescott στα 3,2 υπολογίζει Default SuperPi ( 1Μ) στα 47δευτερα ( απο ότι έχω με απο άλλους)... ( http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=7432&page=18 )

northwood δεν λέει να πάρεις. και οι new prescott δεν νομιζω να εχουν temp προβλήματα οπότε πάρε prescott. καλά άμα θες να δώσεις και πολλά χρήματα και δεν έχεις πρόβλημα, εννοείτε πως πρέπει να πάρεις έναν extreme edition :)

Συμφωνώ με τους προλαλλήσαντες, δεν υπάρχει λόγος, αν έχεις σύστημα 478 που κάνεις την δουλειά σου άστο ως έχει κάνε πλήρη αναβάθμιση σε ΑΜ2 ή Κορ2 κάποια στιγμή, η διαφόρά σε απόδοση που θα δεις δεν δικαιολογεί το κοστος.

Επίσης αν έχεις κανέναν μικρό νορθυ, μέτα την (πληρη) αναβάθμιση μπορείς να τον κάνεις file server ή κατεβαστήρι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.