Jump to content

ΕΠΕΙΓΟΝ ΘΕΜΑ

tina1442169161

Recommended Posts

παιδιά είμαι τίνα με το θεμα ασύρματη κάεμρα.

γράφω εδώ για να με δείτε/

λοιπόν θέλω να μου πείτε με τι πρόγραμμα θα κρατήσω ενα κομμάτι από το βίντεο και να σβήσω το υπόλοιπο που δεν το θέλω.

εκανα δοκιμή στο windows movie maker και ενώ βρίσκω αυτό που θέλω και κόβω τα υπολοιπα κομμάτια, πάω να το αποθηκεύσω μόνο αυτό που θέλω, το αποθηκεύει, αλλά αν σβήσω το υπόλοιπο μεγάλο σβήνει και αυτό που θέλω να κρατήσω.

μήπως μπορεί κάποιος να μου πει αναλυτικά να καταλάβω και ελληνικά να μου τα λέτε, πως θα το καταφέρω αυτό? απλά τα γράφω, πιστεύω να καταλάβατε τι θέλω.

ευχαριστώ περιμένω την απαντησή σας, γιατί μου είπε ένα μέλος ότι θέλω να ρωτάω.

ευχαριστώ και πάλι

Ενα πολυ καλο προγραμμα για να κοβεις - ραβεις σκηνες απο βιντεο ειναι το Pinnacle.Studio.Plus.10. και το roxio Easy Media Creator.Αλλα η επεξεργασια του νεου βιντεο ειναι χρονοβορα καθως το νεο επεξεργασμενο βιντεο θελει επανακωδικοποιηση για να το κρατησεις σε αρχειο.Εξαρταται και τι PC εχεις σε ισχυ.

1. Κατεβαζεις το VirtualDub

2. Ανοιγεις απο αυτο το βιντεο που θες να πετσοκοψεις

3. Απο την μπαρα οριζεις με home-end τα κομματια που θελεις να πεταξεις κ τα κανεις delete

4. Save as avi

As simple as that

EDIT

2 Πραγματακια ακομα για ελαχιστοποιηση του μεγεθους

1. Αφου εχεις κανει την κοπτοραπτικη πανε Video και τικαρε στο full processing mode, και μετα απο την επιλογη compression ορισε σαν encoder ενα xvid/divx το οποιο προφανως εγκαθιστας αν δεν το εχεις ηδη

2. Audio--> Full processing mode, και ξανα στο compression οπου οριζεις σαν encoder εναν mp3 encoder που εχεις εγκαταστησει.

Αυτα

Βασικά τώρα που το δοκιμάζω νομίζω οτι μου δουλεύει

...

Ναι ΟΚ σίγουρα μου δουλεύει. Όταν τελειώσεις το κόψε ράψε (που δε μου αρέσει και τόσο ο τρόπος του wmmaker ) πας αποθήκευση αρχείου ταινίας ή Control-P

VirtualDub το κατεβασα απο μια ερωτηση που είδα που ειχε κανει ενα αλλο μελος απο χθες, και μου κατεβηκε ενα αρχείο ζιπ, το ανοιγω δεν κανει εγκατασταση, απλως εμφανιζεται ενα προγραμμα. δεν βλεπω να εχει εγκατασταθεί όμως τίποτα

VirtualDub το κατεβασα απο μια ερωτηση που είδα που ειχε κανει ενα αλλο μελος απο χθες, και μου κατεβηκε ενα αρχείο ζιπ, το ανοιγω δεν κανει εγκατασταση, απλως εμφανιζεται ενα προγραμμα. δεν βλεπω να εχει εγκατασταθεί όμως τίποτα

Δεν κάνει εγκατάσταση.

Μέσα στο zip υπάρχει ένα αρχείο virtualdub.exe το τρέχεις και αυτό είναι το πρόγραμμα.

Μετά απο κει και πέρα κάνεις ότι σου είπαν τα παιδιά πιο πάνω.

paidia ειναι η ώρα 3 και και τώρα τα καταφερα. οντως όπως μου ειπε η κοπελα πιο πανω το βρήκα παλευα και τα καταφερα με το βιτουραλ, πολυ ωραια. διατήρησα αυτό που ήθελα και μετά πεταξα το υπολοιπο. σε αβι έγινε ενταξει. τώρα για mp3 δεν το καταλαβα, αλλα θα το καταλαβω αυριο. χιλια ευχαριστώ. γιατι με των γοουντιους που προσπαθουσα οταν εσβηνα τα αλλα έσβηνε και αυτο που ήθελα/

τωρα σβησανε ολα τα αλλα τα πεταξα και στον καδο, και τελικα αυτο που ηθελα δεν έσβησε και εχω μονο αυτο τώρα.

χιλια ευχαριστω ως προς αυτό το θέμα.

φιλακια

παω να κοιμηθω

paidia ειναι η ώρα 3 και και τώρα τα καταφερα. οντως όπως μου ειπε η κοπελα πιο πανω ............

Ο Spresv ?????? μουαχαχαχα :044: :044: :044: :044:

αγοράκι είναι καλέ... μικρό και άβγαλτο...

:044: :044: :044: :044: :044: :044:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.