Jump to content

Mobo για 754

Rayden

Recommended Posts

Hello!

Ρίχνω μια ματιά στις mobos για Athlon64, μπας και γίνει μια μικρή αναβάθμιση. Και επειδή αφενός σας εμπιστεύομαι περισσότερο (slurp :p ) και αφετέρου βαριέμαι να ψάχνω στον Tom :confused: θέτω τα εξής ζητήματα:

Απ' ότι είδα είστε όλοι φανατικοί της DFI και της Gigabyte, με τη μεν πρώτη να είναι δυσεύρετη και τη 2η αρκετά πιο ακριβή από τις άλλες λύσεις.

Και ερωτώ:

Οι MSI K8N-NEOFSR και οι ASUS K8N ή K8V δε λένε τίποτα? Γιατί τις απορρίπτετε μετά βδελυγμίας? :TD: Να σημειώσω ότι δε με ενδιαφέρει το overclocking, παρά μόνο η αξιοπιστία και η σταθερότητα, που νομίζω ότι εξασφαλίζονται από το NF3.

Όσον αφορά τα chipsets, πόσο μεγάλη είναι η διαφορά ανάμεσα σε Nf3-250 και K8T800? Αναφέρομαι κυρίως στα games, γιατί στις υπόλοιπες εφαρμογές δεν πειράζει να περιμένουμε και 3-4" παραπάνω!

Από τις μητρικές παραπάνω ποια θα προτείνατε?

Και τέλος πάντων ποια νομίζετε ότι θα ήταν η καλύτερη πρόταση για ένα σύστημα που mobo+cpu δεν πάει με ΤΙΠΟΤΑ πάνω από 220-230?

:help:

MSI Neo, δε θα έπαιρνα...

Αν πας σε Asus θα πρότεινα την K8N.

Απο Gigabyte προτείνω αυτή:

http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=4355

Στα 89+ΦΠΑ δεν νομίζω να θεωρείται ακριβή.

Θα σου έλεγα να ψάξεις για το DFI (παίζει στα 99+ΦΠΑ) αλλά, αν δε σκοπεύεις να ασχοληθείς με το OC, δε θα σου προσφέρει κάτι περισσότερο απο τη Gigabyte ή την ASUS.

Μετά απλά κοιτάς τι ευκολίες θα σου προσφέρει το κάθε mobo (Firewire, RAID κ.ο.κ.) σε σχέση με τις ανάγκες σου.

Για την MSI δεν ξέρω απ'ότι εχω ακουσει όμως απλά προσπέρασέ την και μην κοιτάξεις καν!

Η Asus δεν με οικανοποίησε με την αντοχή της (πήγα να τραβήξω το βύσμα του sata και πήρα την υποδοχή της μητρικής στο χέρι!!! ήσως να έτυχε τι να πω(!))...

Καλήτερα να πάς στην Gigabyte k8ns pro που είπε και ο Shaman

ή την DFI που ακόμα και πολύ overclock να κάνεις δεν θα χρειαστεί κανένα mod!

Αρχική απάντηση από FrOsT

Η Asus δεν με οικανοποίησε με την αντοχή της (πήγα να τραβήξω το βύσμα του sata και πήρα την υποδοχή της μητρικής στο χέρι!!! ήσως να έτυχε τι να πω(!))...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!:blink: :-O

Thanx παίδες! :T:

Μου φαίνεται πως αν γίνει τελικά η κίνηση θα καταλήξω στην Gigabyte, που έχει gigabit και firewire. Για 13 παραπάνω (από e-shop) νομίζω ότι αξίζει...

Αλλά ρε παιδιά, γιατί τέτοιο μίσος για την MSI? Τι το τόσο κακό έχει? Εννοώ έχουν γίνει αναφορές για αναξιοπιστία, χαμηλές επιδόσεις, δύσκολο o/c, τι?

:confused:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.