Rayden Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2005 Hello! Ρίχνω μια ματιά στις mobos για Athlon64, μπας και γίνει μια μικρή αναβάθμιση. Και επειδή αφενός σας εμπιστεύομαι περισσότερο (slurp ) και αφετέρου βαριέμαι να ψάχνω στον Tom θέτω τα εξής ζητήματα: Απ' ότι είδα είστε όλοι φανατικοί της DFI και της Gigabyte, με τη μεν πρώτη να είναι δυσεύρετη και τη 2η αρκετά πιο ακριβή από τις άλλες λύσεις. Και ερωτώ: Οι MSI K8N-NEOFSR και οι ASUS K8N ή K8V δε λένε τίποτα? Γιατί τις απορρίπτετε μετά βδελυγμίας? Να σημειώσω ότι δε με ενδιαφέρει το overclocking, παρά μόνο η αξιοπιστία και η σταθερότητα, που νομίζω ότι εξασφαλίζονται από το NF3. Όσον αφορά τα chipsets, πόσο μεγάλη είναι η διαφορά ανάμεσα σε Nf3-250 και K8T800? Αναφέρομαι κυρίως στα games, γιατί στις υπόλοιπες εφαρμογές δεν πειράζει να περιμένουμε και 3-4" παραπάνω! Από τις μητρικές παραπάνω ποια θα προτείνατε? Και τέλος πάντων ποια νομίζετε ότι θα ήταν η καλύτερη πρόταση για ένα σύστημα που mobo+cpu δεν πάει με ΤΙΠΟΤΑ πάνω από 220-230? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Ιανουάριος 28, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 Απο cpu πάρε 3000+ και με μία ASUS Κ8Ν είσαι μια χαρά.... 140 η cpu + 90 η mobo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Ιανουάριος 28, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 MSI Neo, δε θα έπαιρνα...Αν πας σε Asus θα πρότεινα την K8N.Απο Gigabyte προτείνω αυτή:http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=4355Στα 89+ΦΠΑ δεν νομίζω να θεωρείται ακριβή.Θα σου έλεγα να ψάξεις για το DFI (παίζει στα 99+ΦΠΑ) αλλά, αν δε σκοπεύεις να ασχοληθείς με το OC, δε θα σου προσφέρει κάτι περισσότερο απο τη Gigabyte ή την ASUS. Μετά απλά κοιτάς τι ευκολίες θα σου προσφέρει το κάθε mobo (Firewire, RAID κ.ο.κ.) σε σχέση με τις ανάγκες σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιανουάριος 28, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 Για την MSI δεν ξέρω απ'ότι εχω ακουσει όμως απλά προσπέρασέ την και μην κοιτάξεις καν!Η Asus δεν με οικανοποίησε με την αντοχή της (πήγα να τραβήξω το βύσμα του sata και πήρα την υποδοχή της μητρικής στο χέρι!!! ήσως να έτυχε τι να πω(!))...Καλήτερα να πάς στην Gigabyte k8ns pro που είπε και ο Shaman ή την DFI που ακόμα και πολύ overclock να κάνεις δεν θα χρειαστεί κανένα mod! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Ιανουάριος 28, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από FrOsTΗ Asus δεν με οικανοποίησε με την αντοχή της (πήγα να τραβήξω το βύσμα του sata και πήρα την υποδοχή της μητρικής στο χέρι!!! ήσως να έτυχε τι να πω(!))... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! :-O Link to comment Share on other sites More sharing options...
TROIDX Ιανουάριος 28, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από aristos87 [Σήμερα, στις 13:41] Απο cpu πάρε 3000+ και με μία ASUS Κ8Ν είσαι μια χαρά.... 140 η cpu + 90 η mobo... Μιά χαρά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιανουάριος 28, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 μακριά από ASUS με SPD2700 δε παίζει 200 διαιρέτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayden Ιανουάριος 28, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 Thanx παίδες! Μου φαίνεται πως αν γίνει τελικά η κίνηση θα καταλήξω στην Gigabyte, που έχει gigabit και firewire. Για 13 παραπάνω (από e-shop) νομίζω ότι αξίζει... Αλλά ρε παιδιά, γιατί τέτοιο μίσος για την MSI? Τι το τόσο κακό έχει? Εννοώ έχουν γίνει αναφορές για αναξιοπιστία, χαμηλές επιδόσεις, δύσκολο o/c, τι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.