serpico75 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2006 Μέχρι χθες όλα ήταν καλά με το ενσωματωμένο software εγγραφής cd των XP. Από χθες, όποτε κάνω αποστολή αρχείου στο DVD-RW:- κάνω κλικ στο συννεφάκι κάτω δεξιά,- πατάω εγγραφή των αρχείων στο cd- ανοίγει ο wizard που προτείνει ημερομηνία (είτε την αφήσω είτε την αλλάξω, το ίδιο κάνει)-και όταν πατάω next μου βγάζει σφάλμα πως το cd που έχω στο drive είναι πολύ χρησιμοποιημένο και δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί πιά. Έχω δοκιμάσει με ολοκαίνουριο cd βέβαια, αλλά και πάλι τίποτα. Καμιά ιδέα;
serpico75 Αύγουστος 3, 2006 Author #3 Αύγουστος 3, 2006 Ναι, με Nero δουλεύει αλλά θέλω να δουλεύει και με το built-in.
schumifer Αύγουστος 3, 2006 #4 Αύγουστος 3, 2006 Μου συνέβη πριν 1 βδομάδα και δεν ήξερα γιατί. Τελικά το φορμάτ έκανε τη δουλειά αφού έκανα πρώτα τη δουλειά μου με το νέρο
serpico75 Αύγουστος 3, 2006 Author #5 Αύγουστος 3, 2006 Τελικά βρήκα τη λύση χωρίς να κάνω format. Τουλάχιστον αυτό δούλεψε στον δικό μου υπολογιστή. Η λύση ήταν η εξής:1. Start2. Run3. regsrv32 ole32.dllκαι στο μήνυμα που θα βγάλει "DllRegisterServer in OLE32.DLL succeeded" κάνεις κλικ στο OK.Αυτό ήταν όλο!Ευχαριστώ όσους απάντησαν στο πρόβλημα.
schumifer Αύγουστος 3, 2006 #6 Αύγουστος 3, 2006 Αυτά που γράφεις τα βρήκες ή τα δημιούργησες. Για εξήγα λίγο τι κάνουν αυτά?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.