Jump to content

Το WoW Europe Open Beta ξεκινησε

KoTSoS1416003173

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Τωρα μπορειται να μπειτε στο site του WoW (http://en.wow-europe.com/) και να κανετε ενα

free account με διαρκεια λιγες μονο μερες δυστιχως (καμια βδομαδα μαλλον οπως και στο οpen

beta της αμερικης)

Να ξερετε ομως για λιγες μονο ωρες θα ειναι ακομα διαθεσιμο το free account...

Με αρκετή υπομονή κατάφερα να ανοίξω κι εγώ account...!!

Zyx??ΓιαγκΤ??’ντε να μαζευόμαστε...

Εκανα και εγω 2 αλλα στο realm selection δεν εχει τιποτα να select. Πρεπει να ανοιξω καμια port στο firewall ισως?:confused:

Το εχει κατεβάσει κανένας το αρχείο ? Και ταυτόχρονα θα έρθει την Κυριακή στο pball ? Να γραψει κανα dvdaki ? :):)

τεράστιο το αρχείο. από download πως πάει; προσπάθησα να το κατεβάσω από τη σχολή αλλά έχω κλειστά port. Θα δοκιμάσω στο σπίτι τώρα :(

Αρχική απάντηση από Shaman [Σήμερα, στις 14:14]

Με αρκετή υπομονή κατάφερα να ανοίξω κι εγώ account...!!

Zyx??ΓιαγκΤ??’ντε να μαζευόμαστε...

Δεν είμαι εγώ για μπέτα. Προσπάθησα ανεπιτυχώς πάρα πολλές φορές σε αμερικανική και κορεάτικη ώσπου βαρέθηκα και τα έσβησα όλα.

Αν είναι για μπετά να έρθω, τα καταφέρνω καλύτερα!!

εγω το κατεβασα στο αμερικανικο και τωρα κατεβασα και το ευρωπαικο μηπως εχει διαφορες :)

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ

Δεν είμαι εγώ για μπέτα. Προσπάθησα ανεπιτυχώς πάρα πολλές φορές σε αμερικανική και κορεάτικη ώσπου βαρέθηκα και τα έσβησα όλα.

χχαχαχαχαχαχαχχαχα..!λολ

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ

LOL!

Καλώς...Κι εγώ δε θα το έβαζα αλλά είναι η εξεταστική στη μέση. Κάπως πρέπει να απασχολούμαι για να μη σκέφτομαι οτι δε διαβάζω.

Κατεβαίνει τελικά με ικανοποιητικούς ρυθμούς, λογικά μεχρι αυριο θα έχει τελειώσει. Εαν καποιος το θελει και θα ερθει για pball ας μου πει να γραψουμε κανα DVDaki.

Θα με το φερεις κ εμενα παλουκαρι μου??

Θα το δωσεις στον Fanis_K να μου το δωσει?

pleaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaase

ρε παιδια μια ερωτηση.Απο οτι διαβασα θελει subscription και λεφτα καθε μηνα.

Υπαρχει περιπτωση να γινει κατι αντιστοιχο με lineage και να το παιζουμε χωρις συνδρομεσ και μαΜ@κιες?κανας server bnb ή noobwars δηλαδη....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.