Jump to content

ερωτηση για θερμοκρασια

sidchris

Recommended Posts

ο υπολογιστης ενως φιλου μου εχει πανω εναν athlon xp 2400+.το προβλημα ειναι οτι εχει θερμοκρασια 58 και σε φουλ εργασια 63.ειναι νορμαλ αυτες η θερμοκρασιες;

ΥΠ.η μητρικη ειναι ρυθμησμενη να δινει 1,65V και αυτη δινει 1.7V

Το οτι δινει παραπανω ρευμα δεν ειναι και τοσο προβλημα!

Συχνα αλλα δειχνουν και αλλα δινουνε!

Ο επεξεργαστης φανταζομαι ειναι σε default καταστασεις ε?

Αν φοραει επανω την μαμα ψυκτρα για αthlon xp 2400+ μου φαινονται φυσιολογικες οι τιμες!

Παιζει βεβαια και μεγαλο ρολο η ροη του αερα μεσα στο κουτι και ποσους ανεμυστηρες εχει μεσα στο κουτι!

Δεν θα ανησυχούσα ιδιαίτερα. Ο δικός μου (athlonXP 2000+) ο/c φτάνει τώρα το καλοκαίρι τα 75 και το σκυλί αντέχει. Δεν είναι οτι καλύτερο βέβαια απλά πιστεύω ότι το δικό σου 63αρι δεν είναι ανησυχητικό

ο υπολογιστης ενως φιλου μου εχει πανω εναν athlon xp 2400+.το προβλημα ειναι οτι εχει θερμοκρασια 58 και σε φουλ εργασια 63.ειναι νορμαλ αυτες η θερμοκρασιες;

ΥΠ.η μητρικη ειναι ρυθμησμενη να δινει 1,65V και αυτη δινει 1.7V

ενταξει ειναι αν εχει στοκ ψυκτρα,για καλο και για κακο ας κοιταξει τον αερισμο του κουτιου(ανεμιστηρας μπροστα-πισω)και ξεσκονισματακι(αν δεν εχει κανει) :)

ευχαριστω για τις απαντησεις σας.ειναι ασους μητρικη και ολα ειναι απο τη μανα του.απλα επειδη ο δικο μου πιανει 35 και κλοκαρισμενος 37 βια 41 γιαυτο μου φανηκαν περιεργες η θερμοκρασιες.

να υποθεσω οτι η μητρικη ειναι τησ σειρας Α7Ν8? γιατι το κανει και η δικια μου...

οι θερμοκρασιες φυσιολογικες .... για στοκ ψηκτρα.βαλε καμια χαλκινη και 8α πεσει καμποσους βαθμους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.