NGF Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2006 Λοιπον ειδα οτι το Lidl εφερε το κομματι KH 6778 το οποιο ειναι μονο dvd player και λεω να το χτυπησω γιατι ειδα καλη τιμη και χαρακτηριστικα. Εσεις τι γνωμη εχετε να το χτυπησω? Γιατι διαβασα οτι το αλλο της silvercrest το divx εχει προβλημα με ελληνικους υποτιτλους και fast forward. Το δευτερο δεν με νοιαζει πολυ αλλα το πρωτο με νοιαζει και ρωτω μην τυχον υπαρχει και τιποτα τετοιο στο dvd player που θελω. Ξερετε τιποτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
graphist83 Αύγουστος 1, 2006 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2006 Σε τι τιμη το βρηκες? Εαν ειναι κοντα στα 45 E δεν αξιζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGF Αύγουστος 1, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2006 ειναι στα 44Ε. Αν εννοεις οτι δεν αξιζει με βαση την τιμη δεν ισχυει αυτο. Ετσι πιστευω τουλαχιστον. Παραδειγμα τα ηχεια που εχω ειναι 2,1 silvercrest και δεν εχουν κολωσει πουθενα μεχρι τωρα και εχουν παιξει τρελα. 30 ευρω εκαναν. Ετσι και αλλιως παραπανω απο 50 Ε δεν εχω και δεν προκειται να δωσω δηλαδη αφου δεν τρελαινομαι και στις ταινιες απλος θελω κατι μετριο ετσι για να εχω και να μην στραβωνομαι στο pc οταν παρω καποια ταινια Link to comment Share on other sites More sharing options...
graphist83 Αύγουστος 1, 2006 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2006 Οχι δεν εννοουσα κατι με την τιμη.Το 60% των καταναλωτων τοσα δινει για ενα DVD.Για την μαρκα το ελεγα καθως γυρω στα 50 Euro κανει το LG DVX 9800. Αξιοπρεπεστατο και γενηκα πολυ αξιοπιστα τα DVD της LG σε αυτο το κοστος. Το οτι τα ηχεια βγηκαν καλα δεν λεει κατι γιατι ενα ηχειο δεν εχει τις ιδιες ''ευαισθησιες'' με ενα DVD το οποιο εχει να κανει με κινητηριους μηχανισμους, οπτικους, ποιοτητα εικονας - ηχου, συνδεσημοτητα και σαφως το 2 ετες δωρεαν service, καθως ειναι ευαισθητα τα ατιμα ειπαμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WAntilles Αύγουστος 1, 2006 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2006 Εγώ θα πρότεινα να πάρεις το Philips DVP-3010.Γενικά όλα τα Philips DVD Players είναι κορυφαία από κάθε άποψη.Μπορείς να δεις ένα review κι εδώ:http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=32269 Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Αύγουστος 1, 2006 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2006 Τιμή; Κι από πού; Link to comment Share on other sites More sharing options...
graphist83 Αύγουστος 1, 2006 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2006 Εγώ θα πρότεινα να πάρεις το Philips DVP-3010.Γενικά όλα τα Philips DVD Players είναι κορυφαία από κάθε άποψη.Μπορείς να δεις ένα review κι εδώ:http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=32269Παρα πολυ καλο και το philips ισως οχι κορυφαιο αλλα πολυ ποιοτικη κατασκευη. Δυστηχως ειναι εκτος κατηγοριας τιμης. Στην λιανικη παιζει γυρω στα 85 με 95 Euro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Αύγουστος 1, 2006 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2006 Επίσης στο review δεν είδα να γράφει αν παίζει σωστά ελληνικούς srt υπότιτλους ή θέλει πειραγμένο firmware. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WAntilles Αύγουστος 1, 2006 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2006 Παρα πολυ καλο και το philips ισως οχι κορυφαιο αλλα πολυ ποιοτικη κατασκευη. Δυστηχως ειναι εκτος κατηγοριας τιμης. Στην λιανικη παιζει γυρω στα 85 με 95 Euro.Κι όμως το βρίσκεις και φθηνότερα:Π.χ. από το μαγαζί που είπε στο άλλο θρεντ ο JimmyFox:http://www.megamarket.gr/philipsdvp3010-p-25854.html€80Πάντως, 6 μήνες που το έχω, θεωρώ ότι αξίζει πέρα για πέρα τα λεφτά του.Κυριολεκτικά παίζει ποιοτικότατα ο,τιδήποτε του έχω "φτυαρίσει".Επίσης στο review δεν είδα να γράφει αν παίζει σωστά ελληνικούς srt υπότιτλους ή θέλει πειραγμένο firmware.Θέλει πειραγμένο firmware από το DivEXpert.Το εν λόγω firmware επιπλέον προσθέτει:- περισσότερους χαρακτήρες στα ονόματα του file & dir browser- γενικότερη περαιτέρω βελτίωση (τον αλλάζει τελείως προς το ακόμα καλύτερο) του file & dir browser Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGF Αύγουστος 2, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2006 Το μονο που μπορω να κοιταξω ειναι το LG που εχει 50Ε. Το συγκεκριμενο παιζει ελληνικους υποτιτλους? Αν οχι firmware πειραγμενο υπαρχει? Επισης επειδη ακομα δεν κατεληξα οποιος ξερει ας πει αν το silvercrest υποστηριζει ελληνικους υποτιτλους και αν υπαρχει firmware για υποστηριξη τους-----------Το LG δεν το βρηκα πουθενα. Πηγα στο skroutz εκανα αναζητηση ως "LG DVX 9800" και δεν βρηκε τιποτα. Δοκιμασα "LG 9800" που πεταξε αλλα πανακριβα-καμια σχεση με 50Ε Link to comment Share on other sites More sharing options...
graphist83 Αύγουστος 2, 2006 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2006 To LG θα το βρεις στην τιμη που σου ειπα στα περισσοτερα καταστηματα λιανικης.Το skroutz δεν το εχει και αυτα βγαζει δεν εχουν καμια σχεση με το 9800 που λεμε. Το θεμα των υποτιτλων λυνεται με firmaware.(δεν το εχω δοκιμασει αλλα οσοι το εκαναν λενε οτι δεν ειχαν προβλημα).Οριστε οδηγιες για το πως να το φτιαξεις.http://dvd.stuff.gr/forum/viewtopic.php?t=5855&sid=048474958f3442ed2dc14b6fc615ba8cκαιhttp://dvd.stuff.gr/forum/viewtopic.php?t=5855&start=20&sid=3fb1684dac9e556d33957f9ecc3ba22f Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGF Αύγουστος 2, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2006 Θα καταληξω στο LG η καποιο καλυτερο στα ιδια λεφτα αλλα τελικα αργοτερα σε κανα μηνα. Ευχαριστω για τη βοηθεια και θα ξαναειμαι πισω οταν ερθει η ωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.