Jump to content

Συνεχη crash σε καινουριο pc

gpapanik

Recommended Posts

Καλησπερα και ...καλως σας βρηκα. Αγορασα πριν λιγο καιρο ενα καινουριο pc με την εξης συνθεση:

AMD ATHLON X2 3800

ASUS A8N-SLI SE

2x512MB GEIL ULTRA X

XFX NVIDIA 7600GT

ENERMAX LIBERTY 500W

2x WESTERN DIGITAL 250GB WD2500KS (RAID 0)

Απ την πρωτη στιγμη με ταλαιπωρουν συνεχη crash με μπλε οθονες σαν αυτες στις εικονες που επισυναπτω (κυριως αυτη που αναφερει ΜΕΜORY_MANAGEMENT στην 3η σειρα απο πανω). Εχω εγκαταστησει 3 διαφορετικες κοπιες των XP pro με το προβλημα να παραμενει (μια φορα κολλησε κατα τη διαρκεια της εγκαταστασης). Το μονο ασυνηθιστο που εχω παρατηρησει ειναι μια μικρη καθυστερηση 10 δευτερολεπτων περιπου κατα τη διαρκεια που φορτωνουν τα windows τη στιγμη που φορτωνουν τα εικονιδια κατω δεξια (διπλα στο ρολοι). Εκτος απο πειραματισμους με διαφορους drivers, αναβαθμιση του bios και τρεξιμο του memtest για 10-15 ωρες (χωρις να βρει καποιο σφαλμα) δεν εχω προβει σε καμια αλλη ενεργεια οντας ασχετος απο troubleshooting. Γι'αυτο απευθυνομαι σε σας, ελπιζοντας να με καθοδηγησετε. Feel free να ζητησετε οποιαδηποτε διευκρινιση ή να κανετε οποιαδηποτε υποδειξη.

Ευχαριστω προκαταβολικα.

post-4749-1442174423,2766_thumb.jpg

post-4749-1442174423,4828_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.