feanorian82 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2005 Αγόρασα το MGE UPS NOVA 600. Αυτό βγάζει μόνο εξόδους τριπινες, σαν αυτές του τροφοδοτικού. Η οθόνη μου όμως είναι μια Sony η οποία έχει πρίζα σουκο. Θέλω λοιπόν ένα καλώδιο που να μετατρέπει το αρσενικό σούκο σε αυτό του τροφοδοτικού. Που μπορώ να το βρώ; Δε θέλω σχόλια. Ναι ξέρω ότι ειμαι μλκασ που δεν το πρόσεξα πιο πριν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 28, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 Αν δεν βρεις τέτοιο καλώδιο (που δεν γνωρίζω αν υπάρχει) μπορείς να την συνδέσεις σε ένα πολύμπριζο και να συνδέσεις το πολύμπριζο στο ups. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 28, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από DJD Αν δεν βρεις τέτοιο καλώδιο (που δεν γνωρίζω αν υπάρχει) μπορείς να την συνδέσεις σε ένα πολύμπριζο και να συνδέσεις το πολύμπριζο στο ups. πάλι το ίδιο πρόβλημα θα έχει....(πως θα συνδέσει το πολύμπριζο στο ups; )δεν νομίζω ότι υπάρχει τέτοιο καλώδιοσυνήθως το φτιάχνεις μόνος σου (από αρσενικό τριπολικό σε θηλυκό σούκο και εκεί μετά συνδέεις ότι θες χωρίς τη χρήση των καλωδίων που δίνει το ups) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 28, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 Πολύμπριζο με φις για Ups είχα βρει στο ακτίνιον πάντως. Αλλιώς ναι το φτιάχνεις μόνος σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 28, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από DJD Πολύμπριζο με φις για Ups είχα βρει στο ακτίνιον πάντως Α, ΟΚ, δεν ήξερα ότι υπήρχε έτοιμο.Αν πάντως υπάρχει αυτό πιθανότατα υπάρχει και σε θηλυκό σούκο (αν και προφανώς καλύτερα σε πολύμπριζο...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιανουάριος 28, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 στην οθονη το καλωδιο βγαινει ετσι δεν ειναι?Λογικα η σουκο καταληγει σε τριπινο....οποτεαπλα παρε ενα τριπινο αρσενικο σε θυληκο και ολα οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Ιανουάριος 28, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 Όντως τελικά ήταν βλακεία μου. Είχα ξεχάσει οτι το καλώδιο της οθόνης έβγαινε. Ήταν βλεπετε καλυμμένο με ένα πλαστικό καπάκι. Το πρόβλημα λύθηκε για την οθόνη. Ωστόσο κάτι τέτοιο παραμένει ενδιαφέρον για την τροφοδοσία του εξωτερικού σκληρού όπου έχω το βιός μου... Ευχαριστώ όλους σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιανουάριος 28, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από feanorian82 Όντως τελικά ήταν βλακεία μου. Είχα ξεχάσει οτι το καλώδιο της οθόνης έβγαινε. Ήταν βλεπετε καλυμμένο με ένα πλαστικό καπάκι. Το πρόβλημα λύθηκε για την οθόνη. Ωστόσο κάτι τέτοιο παραμένει ενδιαφέρον για την τροφοδοσία του εξωτερικού σκληρού όπου έχω το βιός μου... Ευχαριστώ όλους σας. Να σαι καλα και καλοδουλευτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.