Jump to content

V2000 + Prommie ή Vapo. How ?

Trooper

Recommended Posts

Σκεφτομαι μήπως παρω ενα promie ή vapo αλλα αυτό που δε ξέρω ειναι πως θα κάτσει στο V2000 μιας και ειναι ανάποδα σχεδιασμένο. Εχει δει κανενας καμια φωτο πουθενά ? Επισης το V2000 εχει ροδάκια που "μαλλον" βγαίνουν αλλά γενικά το οτι ειναι ανάποδα σχεδιασμένο ειναι πρόβλημα...

Καμια ιδέα ? ( Α και αν υπάρχει καποιος που να πούλαει κανενα prom ή vapo πμ me :p)

Παράθεση
Αρχική απάντηση από Trooper

To κάτω ειναι το παλιό PC75... Παντως στο πανω που εχει βάλει το PSU και τους δίσκους ηθελα να ξέρω. Εαν εχεις 1 δισκο οκ, αλλα το psu ?

πισω απο τον κομπρεσορα....??

Παράθεση
Αρχική απάντηση από Nos-Dio [Σήμερα, στις 11:36]

πισω απο τον κομπρεσορα....??

Δεν νομιζω γιατι φαινεται να εχει το κοπρεσορα στην ακρη για να εχει κενο απο την πλευρα που βλεπουμε.....δυσκολο το κοβω .......;)

Φανη ο τυπος εκανε καλη δουλειά και εβαλε και το psu στη θέση του .... Χμμμ ενδιαφέρον :devil: Το μονο κακο ειναι οτι πρεπει να ρημαχτεί τελειως το κάτω κομμάτι.

Παράθεση
Αρχική απάντηση από PGM

Δεν νομιζω γιατι φαινεται να εχει το κοπρεσορα στην ακρη για να εχει κενο απο την πλευρα που βλεπουμε.....δυσκολο το κοβω .......;)

οπως ειπε και ο τροοπ....με λιγο σημαζεμα γινεται ποστευω αφου το psu φτανει μεχρι το αλουμινιο με τις τρυπες που βλεπεις στην φωτογραφια

Παράθεση
Αρχική απάντηση από Vagouridis

Vapo ή homemade.Vapo λογβ καλυτερου κουμπωματος ( απο αυτα που ακουω και μονο) .Homemade καθαρα γιατι θα βολεψει καλυτερα στο ταιριασμα με το κουτι σου.

το vapo εχει καλύτερη παντέντα στο κούμπωμα ? Για homemade δύσκολο το βλέπω μιας και δε ξέρω και πολλά από phase change.... Εχω ακούσει για το vapo οτι δεν ειναι τοσο δυνατό οσο το promie... Ισχυει κατι τέτοιο ?

Το προμιε δεν συμφαιρει τοσο απο την αποψη οτι δεν εχει καθολου support.Ενω το Vapo ειναι οκ.Κωστα το ειχες το προμιε και το πουλησες,τωρα τι το θες πισω?-Πανω που εφτιαξες το μηχανημα σου να το ξαναχαλας παλι...(ασχετο απλα ειναι μια απορια:D )

Παράθεση
Αρχική απάντηση από Trooper

Εχω ακούσει για το vapo οτι δεν ειναι τοσο δυνατό οσο το promie... Ισχυει κατι τέτοιο ?

Η τελευταια εκδοση του Vapo LS ειναι οτι πιο δυνατο υπαρχει(εργοστασιακα παντα μιλαμε, χωρις μετατροπες)

Κωστα εγω δεν θα το εκανα....κριμα να το χειρουργησεις τετοιο κουτι!!

ΥΓ:Σκεφτομουν κ εγω τπτ με promie αλλα με κραταει πισω η ιδεα του οτι πρεπει να πεσει τετοια μοντα στο κουτι...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.