Jump to content

Μαυρίζει η οθόνη

serpico75

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σε Windows XP, όταν μπαίνω σε ένα πρόγραμμα μισθοδοσίας για Windows, πριν μπει στο πρόγραμμα, η οθόνη μαυρίζει και βγάζει μήνυμα πως πρέπει να αλλάξω την ανάλυση (να την κάνω μεγαλύτερη) και σταματάει εκεί. Δε μπαίνει στο πρόγραμμα. Εδώ και ένα χρόνο που έχω το πρόγραμμα έπαιζε κανονικά και χάλασε εντελώς ξαφνικά. Για να μπω στο πρόγραμμα, όταν μαυρίζει η οθόνη, πρέπει να την κλείσω και να την ξανανοίξω. Καμία ιδέα;

• 2 weeks later...

Σε Windows XP, όταν μπαίνω σε ένα πρόγραμμα μισθοδοσίας για Windows,

το προγραμμα ειναι σε DOS ή Windows ?

πριν μπει στο πρόγραμμα, η οθόνη μαυρίζει και βγάζει μήνυμα πως πρέπει να αλλάξω την ανάλυση (να την κάνω μεγαλύτερη) και σταματάει εκεί.

Το μηνυμα ειναι των Windows ή του προγραμματος ?

Δε μπαίνει στο πρόγραμμα. Εδώ και ένα χρόνο που έχω το πρόγραμμα έπαιζε κανονικά και χάλασε εντελώς ξαφνικά. Για να μπω στο πρόγραμμα, όταν μαυρίζει η οθόνη, πρέπει να την κλείσω και να την ξανανοίξω. Καμία ιδέα;

Δλδ, το προγραμμα απο οτι καταλαβα δουλευει σημερα εστω και με αυτο τον τροπο. Σωστα ? Και οταν μαυριζει η οθονη, απο που την κλεινεις κ την ξανανοιγεις ? Απο τον διακοπτη ??? Η μηπως με ctrl+alt+del ?

Μπορεί να παίζει και κάτι με drivers της κάρτας γραφικών..καποιο χαλασμένο αρχείο μάλλον..οτι δηλαδή κάποιο πρόγραμμα το έχει κανει update ενώ το παλιό τρώει φρίκη..Το έχω πάθει αυτό σε παιχνίδι..

Edit:Παίζει βεβεια να έχει χαλάσει και η οθόνη ..δοκίμασε άλλη οθόνη στο σύστημα...μου φαίνεται πιο πιθανό απο αυτο που έιπα με τους drivers:101:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.