Jump to content

ok-technologies αγορα οθονης και "τρομερη Εξυπηρετηση"

george1551

Recommended Posts

Ο εν λογω κυριος Αποστολιδης Χρηστος ιδιοκτητης του ok-technologies μεσω του φιλου μου dvd_gr καταφερε να μου αποσπασει 181 ευρω για την αγορα μιας οθονης που ηταν φοβερη ευκαιρια και εδω και ενα μηνα την στελνει αλλα απο την περασμενη βδομαδα δεν απανταει στα τηλεφωνα και ουτε φωνη ουτε ακροαση και σημερα σαν να μην εφταναν ολλα αυτα και η ταλαιπορια που περναω απαντουσε στο τηλεφωνο και μετα το εκλεινε για να με χρεωσει κοιταξετε ατομα που εχουν μαγαζια στην Ελλαδα σα δε ντρεπομαστε λεω εγω λιγο.Ειμαι διαθετιμενος να το κυνηγησω, ενω στα υποψιν εχει φαει πολλα χρηματα απο τον Αλεξη και δεν στελενει τα πραγματα αλλα λεει οτι εχουν κολησει στο ταχυδρομειο....

τα σχόλεια και οι γνωμες δικες σας.

και προσοχη μακρια απο αυτον τον τυπο

Κάπου έχουμε ένα θέμα με την τρέχουσα νομοθεσία καθώς και χρήσιμα links...

Για ρίξε μια ματιά και αν θες κόσμο για φασαρία πες να μαζευτουμε καμμια 30αρια να βαράμε τις πόρτες....

Καλο θα ηταν ομως και ο καθε καταναλωτης να παιρνει πραγματα απο εκει που ξερει και οχι απο τον καθενα ακομα και για να γλιτωσει 1€... Πολυς κοσμος το κανει. Ελπιζω να βγαλεις ακρη συντομα υπομονη να εχεις μπολικη.

το θεμα ειναι οτι θελαμε να τον βοηθησουμε γιατι ειχε προβλημα και μας την εκανε δεν σεβαστικε τιποτα ο κυριος αυτος.

και μηλαμε για τον αντιπροσωπο των gskill στην ελλαδα αν δεν το ξερετε

Επικοινωνια με τα παραπανω και αν χρειαστει βαλε δικηγορο και ζητα αποζημιωση.

Εχεις μεγαλη πιθανοτητα να την κερδισεις.

Σε καθε περιπτωση αφου εχει περασει ενας μηνας εχεις νομικο δικαιωμα να απαιτησεις αμεση επιστροφη χρηματων

Σας ευχαρηστω παιδια που βοηθατε με οποιο τροπο μπορειτε για να δωσω μια λυση σε αυτο το προβλημα.

Αλλα και να μαθουμε να αποφευγουμε τους οποιους κακους επαγγελματιες.....

Εγώ πάλι θα σου πρότεινα να στείλεις με mail το link αυτού εδώ του thread αλλά και του άλλου με τις μνήμες στην GSkill να δούνε ποιος αντιπροσωπεύει τις μνήμες τους στην Ελλάδα.

ρεζιλι διεθνως....μ`αρεσει Γιαννη..

Άρεσε και στην Alman όταν τους το είχα προτείνει μετά από 5 μήνες υπομονής για αλλαγή της LG F700P που είχα. Τελικά σε δύο μέρες μέσα βρέθηκε F900B. :027:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.