Jump to content

Έγχρωμος Laser - Να είναι συνέχεια ανοιχτός?

Cthulhu

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Χαιρετώ τα πλήθη,

Αγόρασα χθες έναν έγχρωμο εκτυπωτή Laser της Epson (C1100), δεν τον έχω ξεπακετάρει ακόμα (ρημάδες δουλειές) και αναρωτιόμουν τα εξής:

Επειδή έχω δει πολλούς laser σε εταιρείες να είναι always on, μήπως αυτό είναι το καλύτερο και για το δικό μου εκτυπωτή? Υπάρχει κίνδυνος να ξεραθεί-χαλάσει κάτι? Λογικά θα πέφτει σε powersave mode αν δεν χρησιμοποιείται.

Από την άλλη, αν ανοίγω και κλείνω τον εκτυπωτή κανονικά, μου ξοδεύει τόνερ όποτε ανοίγει? Ειδικά τα έγχρωμα, όλα μαζί κοστίζουν περισσότερο απ' ότι ολόκληρος ο εκτυπωτής! (330 ο εκτυπωτής, 416 τα Cyan, Yellow Magenda!).

Καμία γνώμη?

Χμ.... κοίτα , αυτό που ήξερα εγώ είναι ότι οι εκτυπωτές που χρησιμοποιούν ξερά μελάνια ( σαν κερί ένα πράγμα) χαλάνε μελάνι σε κάθε επανεκκίνηση .. Αν ο Εκτυπωτής σου έχει μελάνια σε drum όπως πχ ο ΗΡ τότε δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Εξάλου θα το γράφει και μέσα στις οδηγίες....

Το πιο πιθανό είναι σαν reccomended να τον βάζεις σε powersave mode παρά να τον κλείνεις όπως συνιστά και η Xerox για τον phaser 8550 που έχω στη δουλειά.

Αλλίως καταναλώνει μελάνι σε κάθε επανεκκίνηση και δεν λέει με τις τιμές που τα πουλάνε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.