Jump to content

Sapphire Ati radeon 9500 problem -- INSTANT HELP NEEDED

ViPeRMaN

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

έχω την Sapphire Ati radeon 9500(L-shaped) non pro με 128 mb.είχα κάνει εδώ και ένα δίμηνο κανονικά (succesfully) το soft mod για 9700 pro με riva tuner.σήμερα στα καλά του καθουμένου η εικόνα καταστραφηκε. δεν ξέρω πως να το περιγράψω.κλείνω το pc,το ξανά-ανοίγω και εμφανίζονται πλέον κάθετες και οριζόντιες μαύρες γραμμές σε όλοι την οθόνη...

έβαλα την παλιά κάρτα γραφικών μου για να δω αν φταίει η οθόνη η η καρτα.με την παλιά κάρτα όλα είναι καλά άρα μάλλον κάτι παίζεται με τι sapphire.

την δοκίμασα και σε άλλο σύστημα,τα ίδια.χαλια

τι προτείνεται????

p.s.

1)το fan τις κάρτας δουλεύει μια χαρά.

2)το πρόβλημα εμφανίζεται από τι στιγμή που ανοίγω pc

3)δεν έκανα καθόλου overclocking στην κάρτα.απλά έκανα το modification με το riva tuner.δεν πείραξα καθόλου memory k core ταχύτητες.

4)το πρόβλημα αρχίζει από τι στιγμή που να φορτώνει το βίος οποτε λογικά δεν έχει σχέση με drivers και windows.

5)συγνωμη για τα greeklish.

ευχάριστω εκ τον προτερων.

Στατιστικα απο του καινουργιους στο forum ΔΕΝ εχω δει ενα να εχει γραψει το πρωτο ποστ στα ελληνικα.....ασχετο και sorry για το off topic αλλα μου κανει εντυπωση...

On topic τωρα πολυ πιθανο να τα εφτυσε η καρτουλα...ριξε agp απενεργοποιησε fast writes και δες τι γινεται...

On topic τωρα πολυ πιθανο να τα εφτυσε η καρτουλα...ριξε agp απενεργοποιησε fast writes και δες τι γινεται...

επειδη δεν καταλαβα,τι ενοεις ριξε το agp?

τα fast writes πως τα απενεργοποιω;

Αρχική απάντηση από ViPeRMaN

επειδη δεν καταλαβα,τι ενοεις ριξε το agp?

τα fast writes πως τα απενεργοποιω;

Απο bios---το agp βαλτο οσο πιο χαμηλα γινετε...απενεργοποιησε τα fast write....λεμε τωρα 1 στο εκατομμυριο.Και κατι αλλο τι μητρικη εχεις μηπωε με via τσιπακι?

Απο τροφοδοτικο πως τα πας;Αν ειναι της πλακας δοκιμασε καποιο πιο καλο.Το εχω δει να συμβαινει σε ATI φιλου και μολις εβαλε επανω το παλιο μου Globalwin 520 ολα ηταν μια χαρα.Για κανε μια δοκιμη πριν τη πεταξεις:T:

Αρχική απάντηση από ison

Απο bios---το agp βαλτο οσο πιο χαμηλα γινετε...απενεργοποιησε τα fast write....λεμε τωρα 1 στο εκατομμυριο.Και κατι αλλο τι μητρικη εχεις μηπωε με via τσιπακι?

μητρικη εχω την i-will xp333.με chipακι ali magik (νομίζω)

Αρχική απάντηση από phil

Απο τροφοδοτικο πως τα πας;Αν ειναι της πλακας δοκιμασε καποιο πιο καλο.Το εχω δει να συμβαινει σε ATI φιλου και μολις εβαλε επανω το παλιο μου Globalwin 520 ολα ηταν μια χαρα.Για κανε μια δοκιμη πριν τη πεταξεις:T:

τροφοδοτικο εχω 300watt.ειναι δυνατον να δουλευε μεχρι τωρα σωστα με το ιδιο τροφοδοτικο και τωρα να μην της αρκει?ο φιλος σου ειχε το ιδιο προβλημα που αναφερω κ εγω?

Αρχική απάντηση από ViPeRMaN [Σήμερα, στις 17:31]

μητρικη εχω την i-will xp333.με chipακι ali magik (νομίζω)

τροφοδοτικο εχω 300watt.ειναι δυνατον να δουλευε μεχρι τωρα σωστα με το ιδιο τροφοδοτικο και τωρα να μην της αρκει?ο φιλος σου ειχε το ιδιο προβλημα που αναφερω κ εγω?

Περιπου το ιδιο προβλημα αλλα με μικροτερη συχνοτητα.Μια δοκιμη θα σε πισει.

Αρχική απάντηση από kallileo

Δεβ φταιει το τροφοδοτικο.

Σαν 9500 απλη παιζει?????

δεν ξερω γιατι δεν μπορω να δω για να μπω στα windows και να βαλω με το riva tuner το παλιο bios.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.