MUL Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2006 Λοιπόν. Ας πούμε ότι έχουμε ένα σκληρό δίσκο 80αρη (internal ) , τα αρχεία του οποίου (μερικά από αυτά )ενημερώνονται καθημερινά ( επεξεργασία *.doc , νέα αρχεία , διαγραφή παλαιοτέρων κτλ ) . Ας πούμε ότι έχουμε ένα σκληρό δίσκο 200αρή (external USB ) που παίζει το ρόλο backup σκληρού στα σημαντικά αρχεία του 80αρη αλλά έχει και άλλα άσχετα αρχεία . Μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να κάνει mirror ορισμένους φακέλους του 80αρη στον 200αρη ώστε να μην χρειάζεται να κάνω manual back up (σβήσε – γράψε ) . Έχω ακούσει ότι υπάρχει πρόγραμμα που κάνει mirror τον έναν δίσκο στον άλλον ( κάτι σαν υποθετικό raid 1 ) ...... τα φώτα σας παρακαλώ .:115:
komos Ιούλιος 19, 2006 #2 Ιούλιος 19, 2006 λοιπον πολυ προχειρα ανοιξε εναν text edittor και βαλε μεσα την εξης εντολη"copy -y c:\ofakelospouthelw e:\stofakelo pouthelw"αποθηκευσε το σαν κατι.bat τρεξε το schedule των windows βαλε το .bat αρχειο σου κλπ κλπ κλπ
emnezia Ιούλιος 19, 2006 #3 Ιούλιος 19, 2006 Σε τι λειτουργικό μιλάμε; Σε linux γίνεται πανεύκολα το παραπάνω.
MUL Ιούλιος 19, 2006 Author #4 Ιούλιος 19, 2006 Windows Xp..Έλεγα μήπως υπήρχε κανα έτοιμο.Αμα δεν υπάρχει κάνω και έγω ένα στο Visual studio σαν *.exe και το προσθέτω στην εκκινηση...(θα ελένχει ημερομ\ώρες αλλάγων και θα κάνει update) ..το θέμα είναι οτι εχω βαρεθει να προγραμματιζώ για την παλιοσχολή μου...:022:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.