Jump to content

Mirror

MUL

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπόν.

Ας πούμε ότι έχουμε ένα σκληρό δίσκο 80αρη (internal ) , τα αρχεία του οποίου (μερικά από αυτά )ενημερώνονται καθημερινά ( επεξεργασία *.doc , νέα αρχεία , διαγραφή παλαιοτέρων κτλ ) .

Ας πούμε ότι έχουμε ένα σκληρό δίσκο 200αρή (external USB ) που παίζει το ρόλο backup σκληρού στα σημαντικά αρχεία του 80αρη αλλά έχει και άλλα άσχετα αρχεία . Μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να κάνει mirror ορισμένους φακέλους του 80αρη στον 200αρη ώστε να μην χρειάζεται να κάνω manual back up (σβήσε – γράψε ) . Έχω ακούσει ότι υπάρχει πρόγραμμα που κάνει mirror τον έναν δίσκο στον άλλον ( κάτι σαν υποθετικό raid 1 ) ..

.... τα φώτα σας παρακαλώ .:115:

λοιπον πολυ προχειρα ανοιξε εναν text edittor και βαλε μεσα την εξης εντολη

"copy -y c:\ofakelospouthelw e:\stofakelo pouthelw"

αποθηκευσε το σαν κατι.bat τρεξε το schedule των windows βαλε το .bat αρχειο σου κλπ κλπ κλπ

Windows Xp..Έλεγα μήπως υπήρχε κανα έτοιμο.Αμα δεν υπάρχει κάνω και έγω ένα στο Visual studio σαν *.exe και το προσθέτω στην εκκινηση...(θα ελένχει ημερομ\ώρες αλλάγων και θα κάνει update) ..το θέμα είναι οτι εχω βαρεθει να προγραμματιζώ για την παλιοσχολή μου...:022:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.