Jump to content

TFT 19''άρα

tsif

Recommended Posts

Είπα κι εγώ να πάρω μια tft......

Από ότι είδα στα διάφορα Thread που υπάρχουν μάλλον για την κατηγορία μέχρι 350E καταλήγουμε ανάμεσα στην PHILIPS 190X6FB και στην LG

Αν υπάρχει κάτι το καινούριο που δεν έχει πέσει στην αντιληψή μου ή κάπιος έχει να εκφράσει κάπιο σχόλιο κακό ή καλό για τις συγκεκριμένες οθόνες .... περιμένω...μέχρι Πέμπτη..

Η οθόνη μου θα χρησημοποιηθεί ΜΟΝΟ για παιχνίδια και normal χρήση ΟΧΙ για έργα..

Υ.Γ Ψιλοείμαι προς την FHILIPS (αν και με την 107Ε5 crt) που έχω δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος μετά απο 2 RMA...:120: :120: ..

Eχω αυτην την Samsung 930BF ( http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168168 ) κ ειμαι πολυ ικανοποιημενος.Για TN panel ειναι οτι καλυτερο εχω δει μεχρι τωρα.Ειναι ενα κλικ καλυτερη απο τη Philips ωστοσο εχει εγγυηση στα 7 καμμενα πιξελ κ αυτο ειναι αρκετα σοβαρο μειονεκτημα.Για την LG δεν μπορω να εκφερω γνωμη δεν την εχω δει ποτε.

Και η Samsung 930BF ήταν στα υπ`όψην μου αλλά, η λίγο τσιμπιμένη τιμούλα με συνδιασμό την όχι και τόσο καλή εγγύηση την κάνει (τουλάχιστον για μένα) να "χάνει".. στα σημεία ..

Ηρθε!!!!!!!!!!!!!!!:103: :103: :055: :055:

Μόλις την σύνδεσα και είναι ...SUPER....!!!!

Το κάκό είναι ότι ξαναπάω για δουλια .... και θα την ρυθμίσω το βραδάκι ...ή απο Δευτέρα γιατί φεύγω Σαββατοκύριακο...:102: :102:

απλά να πω και γω με τη σειρά μου, πως είμαι το πιο άτυχο άτομο όσον αφορά την οθόνη αυτή, και γεύτηκα το rma δύο φορές, το καλύτερο που εχω δει, σε 2 μέρες σπίτι σου η καινούργια οθόνη δωρεάν με κουριερ.... να πω επίσης πως ο άνθρωπος στην εταιρία courrier μου πε παράξενο, συνήθως LG μεταφέρουμε για αντικατάσταση...

Η οθόνη είναι μια χαρα .. δεν μου έχει παρουσιάσει τπτ με την d-sub σύνδεση που έχω.Αλλά μάλλον θα πάρω κι εγώ ένα καλώδιο dvi μιας και όσοι την έχουν, υπαρχει μεγάλη διαφορά...

Πάντος είναι μια αρκετά καλή επιλογή ΚΑΙ μια τεράστια αλλαγή απο crt17'' !!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.