Jump to content

Διαφορετική ανάλυση σε λαπ τοπ απο τηλεόραση

giannhspatra

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παιδια στο λαπ τοπ μου έχω μια ατι χ700 Pci express και θέλω να δουλέβω στο λαπ τοπ με ανάλυση 1280χ800 και στη τηλεόραση να στέλνει 1024χ768

τι συμβαίνει

κάθε φορά που θέλω να δώ μια ταινία αναγκάζομαι να αλλάζω την ανάλυση που έχω στο λαπ τοπ γιατι η τηλεόραση μου δε χωράει την ανάλυση 1280χ800

παρακαλώ καμμιά ιδέα-βοήθεια

ο τρόπος που θέλω να δουλέψω είναι dual display οχι single display

thnx

Νομίζω ότι έχει επιλογή στις ρυθμίσεις τις κάρτας δικτύου για dual view ή Extend desktop... Εσύ πρέπει να υθες το πρώτο...

δε καταλάβατε...ναι dual view δουλεύω αλλά βγάζει στη τηλεόραση ανάλυση 1280χ800 κάτι που μια απλή τηλεόραση δε το αντέχει οι τηλεοράσεις χωράνε μεχρι 1024χ768

ατι χ700 Pci express τι άλλο θα μπορούσε να είναι?

Με τι καλώδιο συνδέεις την τηλεόραση με το laptop σου? Εξαρτάται την τηλεόρασή σου πάντως αν απλή εννοείς μια συμβατική crt ούτε 1024 σηκώνουν...

το καλώδιο ειναι s-video->scart

αυτό που θέλω να πετύχω είναι απλό

θέλω όταν έχω dual display η οθόνη της τηλεόρασης να μη χάνει τα μισά στοιχεία κοινως να μετακινώ δεξιά και αριστέρα με το ποντίκι για να αποκαλύψει την υπόλοιπη εικόνα δε θέλω να πετύχω τη τρελή ποιότητα στη τηλεόραση γιατι απλα η τηλεόραση ειναι μια συμβατική.

Δυστυχώς δεν έχω ati. Αν μπορεις postare καμια φωτογραφία από τις επιλογές που σου δίνουν οι οδηγοι...

άσε το έφτιαξα υπάρχει μια επιλογή που ακούει στο όνομα

επέκταση σε αυτή την οθόνη

το οποίο δούλεψε για εμένα,αυτή η επιλογή δημιουργεί ενα νέο desktop με ότι ανάλυση επιθυμώ και πέρνω πχ τη ταινία και την αναπαράγω στο νέο desktop ενω παράλληλα τονίζω το παράλληλα στο ήδη υπάρχον desktop κάνω άλλες λειτουργίες....απλά πολυ καλό και ήταν τόσο απλό!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.