FREY REACTOR Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2005 Εχω κατι παλια ηχεια στο pc και σε συνδιασμο με την on board καρτα ηχου μου ακουω κατι τσκ σαν αποφορτιση στατικου.Βεβαια δοκιμαζοντας και με τα mp3 players μου διαπιστωσα πως ηταν θεμα συγκεκριμενων κομματιων.Μηπως ηρθε η ωρα να αλλαξω ηχεια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Ιανουάριος 29, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2005 μηπως ηρθε η ωρα να αλλαξεις καρτα ηχου?!!!ενταξυ και τα ηχεια ειναι παλια αλλα μια καινουρια σχετικακαλη καρτα ηχου δεν ειναι και ακριβη!υπαρχει περιπτοση να παιζει κατι με τους drivers!τι λειτουρικο συστημα εχεις?εγω με την onboard καρταστα windows98 ειχα ενα προβλημα σαν το δικο σου αλλα στα xp δεν ειχα κανενα προβλημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FREY REACTOR Φεβρουάριος 3, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Τα συγκεκριμενα ηχεια ειναι πολυ παλια(8+).Εχω καινουρια αλλα δεν τα χρησιμοποιω επειδη θα μετακομισω εντος ολιγου δεν τα ξεπακεταρω καν.Καρτα ειναι on board η AC97 αλλα το προβλημα μαλλον ειναι στο υλικο(mp3 κυριως) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Φεβρουάριος 3, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 μηπως ειναι χαλασμενα τα mp3 σου?παντως παρε με 30 ευρω περιπου μια καινουρια καρτα ηχου! θα ειναι και 7.1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FREY REACTOR Φεβρουάριος 6, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Βρηκα την Audigy 2 player με 30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Φεβρουάριος 6, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 παρε την!ειναι παρα πολυ καλη!που την βρηκες σε αυτη τη τιμη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris81 Φεβρουάριος 7, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 "FREY REACTOR Βρηκα την Audigy 2 player με 30"Μαλλον για την Audigy 2 Value λες. Και χωρις την φαπα.Παντως και εγω ειχα εντονο φυσημα απο την onboard. Τελικα ηταν το τροφοδοτικο ενοχο. Με το που το ελλαξα κανενα προβλημα.(Αν και τελικα αβαλα πανω μια Audigy Player που μου περισεψε). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.