Jump to content

τα mustek ups ειναι αθορυβα?

essediss

Recommended Posts

Τα mustek δεν έχουν ανεμιστήρι. Είναι εντέλως αθόρυβα. Τα άλλα δεν τα ξέρω. Τα πρώτα είναι από τα πλέον ποιοτικά και οικονομικά

To 1000αρι που εχω εγω εχει fan και δεν θα ελεγα οτι ειναι και οτι καλυτερο απο θεμα θορυβου... Καλα εννοειται οταν κοπει το ρευμα το fan παει τερμα και κανει αρκετο θορυβο. Απο αποψη ποιοτητας και λειτουργιας μεχρι τωρα κανενα προβλημα.

To 1000αρι που εχω εγω εχει fan και δεν θα ελεγα οτι ειναι και οτι καλυτερο απο θεμα θορυβου... Καλα εννοειται οταν κοπει το ρευμα το fan παει τερμα και κανει αρκετο θορυβο. Απο αποψη ποιοτητας και λειτουργιας μεχρι τωρα κανενα προβλημα.

600 + 800 είπε ο άνθρωπος:075::075::075::075::075:

To 800άρι που έχω είναι όντως αθόρυβο. Στην αφή είναι λίγο ζεστό απλώς.

Τελικα αγορασα το MUSTEK UPS 800 USB .Ελπιζω να εκανα μια καλη αγορα.Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.:)

• 4 weeks later...
Τελικα αγορασα το MUSTEK UPS 800 USB .Ελπιζω να εκανα μια καλη αγορα.Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.:)

ειναι πολύ καλή αγορά φίλε μου.Πήρα το ίδιο κι εγώ..Λειτουργικό αθόρυβο και κομψό..για τα 80 ευρώ του αψογο!Δεν πηρα 1000αρι λόγω θορύβου..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.