kokos_13 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2006 Έχω το σύστημα της υπογραφής και πρόσφατα αγόρασα έναν σκληρό Sata 2 Seagate 120 gb για να τον προσθέσω μαζί με έναν ide Maxtor 40 gb.Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να κάνω με τπτ τους σκληρούς να συνεργαστούν με την mobo και μεταξύ τους.Όταν τους έβαλα μου αναγνωρίστηκε ο Maxtor σαν Primary (ή Secondary αναλόγως) device και ο Seagate σαν third device (τον έχω βάλει στην sata 1 port).Όταν πήγα να κάνω install τα windows στον Maxtor κόλλησε το pc με BSOD που έλεγε κάτι για acpi.Δοκίμασα να κάνω install στον Seagate και αφού τέλειωσε κανονικά τότε έκανε restart το pc στην boot screen των windows.Αφαίρεσα τον Maxtor και το pc δουλεύει κανονικά, όποτε όμως πάω να τον ξαναβάλω τότε μέτα το post βγαίνει μια μαύρη οθόνη και μου λέει να επιλέξω λειτουργικό (xp pro or xp pro!!!),πρέπει να επιλέξω το δεύτερο, γιατί στο πρώτο βγαίνει μαύρη οθόνη, και αφού bootάρει κανονικά τότε ή θα μου έχει αναγνωρίσει κανονικά τον Maxtor αλλά το σύστημα σέρνεται ή δεν θα τον έχει καθόλου.Έκανα format στον Maxtor,no bad sectors,<<έπαιξα>> και τα jumpers και pri/sec, καθώς και τα boot priority από bios αλλά τίποτα.Καμμιά ιδέα?
Barracuda Αύγουστος 9, 2006 #2 Αύγουστος 9, 2006 πήγαινε εδώ για να διαβάσεις γιαυτήν την μητρική λέει σχεδόν τα πάντα http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=21027
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.